Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlatego NIGDY

Ile oszczedzilibyscie przy takich dochodach????

Polecane posty

Gość kot bez butów
a, i zapytajcie np. menedzerow w firmach ubezpieczeniowych, ile sie dorobili na nic nie robieniu:) jak jeszcze bylo ofe - miesieczny przelew kilkanascie tysiecy, a praca polegala na przyjsciu o 10-11 do biura, pogaduchach, posiedzeniu na pudelku i o 13 zmyciu sie do domu z tego, co wiem nie tylko w tej mojej firmie tak wygladala praca w tej pasozytniczej strukturze a ludzie placa za "ochrone zycia"

Gość gosia2361
piszac ze nie pracuje mialam na mysli ze nie zarabiam,mam swoja firme ale ja rozkrecam dopiero i w nia inwestuje

Gość wghedjokrtly
My, przy 15 000 netto odkładamy jakieś 9 tys. Nie mamy dzieci. Odkładamy dodatkowo nagrody i 13-nastki.

Gość wghedjokrtly
Aha, i w moim mniemaniu żyjemy bez szaleństw.

Gość gegegadfs
ale macie się czym chwailić :D pisanie na form i pytanie się ile mam odkładać... to powinnaś uzgodnić z mężem a nie pytać się cyberludków. zarabiają kupę kasy a siano w głowie zamiast mózgu

Gość lilkaabbb
Nie rozumie niektórych z was.Ja tez mam 5 osobową rodzine i na zycie wydajemy tysiąc zł miesiecznie i wcale nie oszczedzamy.Nie robie zakupów na zapas tylko codziennie świeze.Dzieci mają 3 lata-blizniaki i 6 letni syn.

Gość lilka2012
a ja mam 1280 zł wypłaty i jedno dziecko bez kredytu, i jakoś dajemy radę z tego przeżyć, nawet nie wyobrażam sobie sumy 14 tys bo to dla mnie abstrakcja.

Gość amerykaniepiszglupot
lilka podziwiam... my mamy po odliczeniu rachunków 3,5tys i żyjemy skromnie. nie oszczędzamy na jedzeniu, kupujemy to co lubimy, ale normalne rzeczy. mamy jedno dziecko, na którym przede wszystkim nie oszczędzamy - dobre pieluchy itp, na to sporo idzie. ale poza tym to na prawdę nic wielkiego nigdy nie możemy kupić... bo to auto trzeba naprawić, to to, to tamto, nie ma z czego odłożyć, bo wiecznie coś a żyjemy zupełnie normalnie, restauracja raz w miesiącu, raz na ruski rok kino... nie wiem jak byśmy dali radę za 1500zł...

Gość goooooooooooo
kot bez butow dlaczego nie jestes menagerem w firmie ubezpieczeniowej

Gość goooooooooooo
ja jestem:ktycznie zarabiamy dobrze ale jaka ciezka praca w korporacji, wszystko na mojej glowie i wracam do domu ok 17tej:)