Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWIK XXV

Mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość PRAWIK XXV

nigdy też nie trzymałem dziewczyny za rękę, nie całowałem się ani nie uprawiałem seksu. Nie jestem brzydki tylko nie 'wychodzę do ludzi' jak to się mówi. Nie wierzę że przez samo to można się tak urządzić, co jest grane ludziska ze mną?

Gość pomyslec ze tyle
paniek wolnych chadza a ty żale na kaffee wylewasz na 1 chłopa 2,5 baby przypada znaczy sie Ty wybrakowany jakis jestes co Ci brakuje

" 20:05 [zgłoś do usunięcia]pomyslec ze tyle paniek wolnych chadza a ty żale na kaffee wylewasz na 1 chłopa 2,5 baby przypada znaczy sie Ty wybrakowany jakis jestes co Ci brakuje" Ja pi . . . dole, ale brednie!!! Nie uczyli cię na geografii, że wśród osób w wieku reprodukcyjnym, na 51% mężczyzn, przypada 49% kobiet . . . ?!!!

Gość PRAWIK XXV
To ja się WAS pytam co mi brakuje?

Podsłuchali jednym uchem jakąś pierdołę i tak tłuki powtarzają... przecież ta nadwyżka kobiet robi się dopiero w wieku poprodukcyjnym, bo kobiety średnio żyją dłużej!!!!!!

Gość znawca0000
jesteś introwertykiem. nic się nie przejmuj, każdy ma własny charakter ty masz taki jak co to możesz zawsze przejsć się do dobrego psychologa, ale tabletek zadnych nie łykaj.