Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieplaceabonamentu.pl

Kto placi abonament ??

Polecane posty

Ja nie place juz chyba 2 lata a wy?? Nie place i nie mam zamiaru bo i niby za co? Za takie dziadostwo? To az wstyd ogladac :O

Gość qwerqweq
ja wyrejestrowałaś/eś odbiorniki czy po prostu nie płacisz?

Gość ajapaja
Płaci się za odbiorniki a nie za kanały:)

Po prostu nie place, ale i tak nic mi nie moga zrobic, jedyne co telewizja moze w tej sprawie zrobic to wysylac wezwania do zaplaty :D:D

ajapaja - Tak, ale za abonament utrzymywana jest TVP.

Gość ula ula
jak mieszkacie na kupie..to nie dojda ja płacę ,bom singiel

Gość alleluja
U mnie w domu nie płacono nigdy, telewizor niezarejestrowany więc mogą cmoknąć. Ale niestety za jakiś rok, może dwa abonament będzie obowiązkowy bo doliczą do podatku, albo energii, albo coś takiego.

Gość eeeewka
nie zupełnie przysyłać upomnienia ten kto nie ma wyrejestrowanych będzie ściągany przez US teraz trwa akcja rozsyłani upomnień poleconym - dają termin chyba 2 tyg do zapłacenia potem ściągają nie rozumiem jak można nie wyrejestrować i nie płacić - wiadomo, ze potem nie ma szans się z tego wyplątać

Gość /.,mnbvcxz\
ja tez singielka i nie place juz chyba 4 lata :P dostalam raz wezwanie do zaplaty ale ich olalam. kiedys w tv mowili o tym, ze tym, ktorzy nie placa nic nie grozi bo podobno nie ma na to paragrafu zadnego :P Nigdzie, nawet w rosji nie ma czegos takiego jak abonament tv- toz to kpina jakas!

Gość zabbadooo
kto nie wyrejestrował będzie musiał zapłacić, ale chyba takich nieświadomych już mało zostało he he

Gość zabbadooo
ale chodzi o tych, którzy nie mają zarejestrowanego nie można nie płacić, jeśli samemu dokonało się rejestracji ludzie, rozróżniajcie o czym jest mowa niepłacący abonamentu to ci, którzy nie mają porejestrowanych odbiorników, choć wiadomo, że prawie każdy go ma i o to ta wojna' ci co mają zarejestrowany a nie zapłacili to mały pikuś bo z tych bez problemu sciągają jak tylko kwota narośnie przeważnie ludzi dostają teraz po 1700 - za 5lat z odsetkami

Gość zabbadooo
/.,mnbvcxz\ poczekają aż minie 5 lat i w przyszłym roku dostaniesz 1700 jak wszyscy z czemu ludzie nie wyrejestrowaliście tv jak wszyscy? teraz jesteście udupieni