Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfdsdfghjkfghjmk,

oto co obiecywał rząd w sprawie służby zdrowia 2 lata temu

Polecane posty

Gość hgfdsdfghjkfghjmk,

http://www.sfora.pl/Polska-sluzba-zdrowia-nie-jest-najgorsza-w-Europie-a16232 najlepszy cytat jest na końcu w formie twierdzenia a jakże "Pacjent przychodzi do lekarza z dowodem osobistym, w którym zaszyty jest podpis elektroniczny (takie dokumenty będą wydawane od 1 stycznia 2011r.). Lekarz na tej podstawie otwiera w komputerze e-kartę pacjenta, tam zapisuje diagnozę i informację, jakie leki przepisał. A aptekarz - też elektronicznie - odczytuje e-receptę i wydaje lekarstwa. Wreszcie zniknie też tak znienawidzony problem nieczytelnych recept - zakłada gazeta.pl." nie wiem czego wam jeszcze potrzeba, żebyście dostrzegli co zrobiła z nami Platfofma. Ten komunistyczny rząd śmieje sie jak nas wydymał tak źle jak w tej chwili nie było jeszcze nigdy! Ludzie są tak zaślepieni przez przekupione nierzetelne media że statystyki wyborcze PO mimo tej skandalicznej sytuacji z wysokimi cenami i na rynku pracy tylko "nieco" spadły" TEN KRAJ URATUJE TYLKO REWOLUCJA ale ja mam to gdzieś wyjeżdżam z tej rumunii, nie będę skazywać dziecka na życie w trzecim świecie gdzie "jakoś to będzie"

opieka zdrowotna powinna być płatna każda rejestracja 50 złociszy i problem znudzonych emerytów i rencistów rozwiąże się sam...

Co do tego bym nie był pewien:P.Natomiast ponad wszelką wątpliwość nałogowcy oraz grubasy większego kalibru powinni wiecej bulić za ubezpieczenie i dodatkowo też za leczenie:D.