Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allbubdyy

Sprawdzi mi ktoś niemiecki??

Polecane posty

Gość allbubdyy

Liebe Redaktion, ich schreibe, weil ich Ihren Artikel in der Zeitung gelesen habe. Text hat mich sehr interessiert, deshalb habe ich beschlossen, zu diesem Thema zu a''uBern. Ich denke ber die Umwelt ist sehr wichtig heutzutage. Ich bin froh, dass jemand Interesse an diesem Thema hat und will die Schónheit der Natur zu schu''tzen. Ich mag die Idee, mit der Verschmutzung der Umwelt vorgestellt. Meiner Meinung nach, kann die geplanten MaBnahmen gegen die Verschmutzung der Stadt bringen eine Menge gut. Mit der vorgeschlagenen A''nderung in unserer Gegend ist scho''n. Wir halten unsere Stadt sauber, das ist notwendig. Besonders gut gefa''llt mir die Idee einer "Mull-Hotline". Ich denke, es wird Ihnen helfen zu beka''mpfen das Problem effektiv Dumping Mull wo verboten.

Gość allbubdyy
tutaj wersja polska: Piszę, ponieważ przeczytałam w gazecie wasz artykuł. Tekst bardzo mnie zainteresował i dlatego postanowiłam wypowiedzieć się w tej sprawie. Uważam, że temat ochrony środowiska jest w dzisiejszych czasach bardzo ważny. Cieszę się, że ktoś interesuje się tą sprawą i chce chronić piękno przyrody. Bardzo podoba mi się przedstawiony pomysł przeciwdziałania zanieczyszczeniu środowiska. Moim zdaniem planowane środki przeciwko zanieczyszczaniu miasta mogą przynieść wiele dobrego. Dzięki proponowanym zmianą nasza okolica będzie piękniejsza. Utrzymanie czystości w naszym mieście jest konieczne. Szczególnie podoba mi się pomysł ustanowienia "Mull -hotline". Uważam, że to pomoże skutecznie zwalczyć problem wysypywania śmieci tam gdzie jest to zabronione.

Gość allbubdyy
niech sie ktoś zlituje :(

Gość unofinito
za godz jak gady uśpię.

Gość allbubdyy
dziękuję :*

Gość unofinito
jest pare bledow napisze Ci na spokojnie niedlugo

Gość ixyyyyyyyyyyy
a dlaczego "Liebe Redaktion,"?

Gość allbubdyy
ponieważ to miał być list do redakcji gazety