Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QQłka555

Zerwałam kontakt z koleżankami.

Polecane posty

Gość QQłka555

Hej, zastanawiam się czy któraś z was drogie forumowiczki posunęły się do takiego kroku jak ja. Otóż zerwałam wszystkie kontakty z moimi dwiema kiedyś najlepszymi koleżankami, a czemu? Odpowiedź jest prosta... Kiedy one łaziły na imprezy ja się kształciłam. I w chwili obecnej każda z nich jest samotną mamusią (bo ojcowie tych dzieci to przypadkowi menele - jednorazowa przygoda), którzy oczywiście nie płacą alimentów BA nawet one nie wiedzą jak mieli a imię :D A ja mam swój własny biznes. I tu zaczął się problem: Moje koleżanki zaczęły mieć żal do mnie, że kupuję sobie ciagle coś firmowego, zmieniłam samochód i że nie chce im dać troszkę kasy bo one na solarium nawet nie mają, zgrywają wielkie matki polki a codziennie pisały smsa czy mam pożyczyć im na piwo albo papierosy. W końcu zdenerwowałam się i dobitnie powiedziałam każdej co mam do powiedzenia z takim efektem, że one zaczęły mnie mieć w dupie, więc ja nie zastanawiając się dłużej zmieniłam nr tel... po prostu już nigdy nie chce ich znać :D

Gość NataManda
Z jakiej okazji ty masz je sponsorować??? Moim zdaniem zrobiłaś dobrze, miałam kiedyś podobną sytuację - koleżanki zazdrościły mi, że ja dorobiam się więcej w życiu niż tylko potomka ;)

Gość QQłka555
Wiesz sama nie rozumiem... ja im dzieci nie zrobiłam, więc z jakiej racji ja mam pracować na ich przyjemności??? A najbardziej śmiać mi się chce jak sobie przypominam jak jeszcze niedawno biegały naćpane i nachlane a teraz udają idealną Mamusię hehehe tak idealnie im to wychodzi, ze nie pracuja, nic nie maja i dalej mieszkaja ze swoimi rodzicami :D

Gość japko lopo
ooooooo ja zrobiłam to samo moje kumpele na prawo i lewo sie puszczaly i smialy ssie ze ja nie mam faceta tylko wole posiedziec w domu i grac w necie i co ? samotne matki z bachorami pisały mi esy o pomoc ze niema na pieluchy na leki wypier dal c powiedziałam do tatusiów co to ja im zrobiłam bachory ? nie mam kolezanek i trudno ja nie musze łożyć na ich dzieci

Gość QQłka555
Ooo to gratuluje :D dokładnie ! Ty im chuja w pizde nie wsadzilas. I tak potem chodza po opiekach spolecznych i takie kurewki musimy utrzymywac....

Gość NataManda
Pamiętajcie dziewczynki moje kochane ... lepiej samej w domku posiedziec niz spedzac czas z nieszczesliwymi dziewczynami z kula u nogi i sluchac jak to im zle i szaro i buro i ponuro....

Gość QQłka555
pisze ten wątek bo tak naprawde zazdroszcze kolezanką dzieci. ja mam biznes ale jestem sama i mam na facebooku status wolna :

Gość QQłka555
Już jakiś pajac - albo dziwka z bachorem podszywa się. Dla tych co maja we lbie pustke i chca sie podszywac: mam wiecej niz ci sie wydaje ale temat nie jest o tym i jak bede chciala bachora to sobie zrobie!!!

Gość QQłka555
przepraszam podszywaczu, ze cie wyzwałam od dziw... z bachorem, ale bym chciała bardzo dzidzusia a nikt nie chce mnie puknąć, bo jestem brzydka. dam sie karnąc samochodem za to ):):):):):):):):)

Gość QQłka555
Widze ze nie znudzilo ci sie jeszcze??? No ale wy puszczalskie dziwki z bachorami tak macie - zero kasy, zero klasy, zero mozgu.... nastepnym razem nie zaluj na gumki... :D

Gość japko lopo
:D he he ale jazda tutaj jest

Gość QQłka555
Niestety jazdy się zaczynają jak ktoś zaczyna się podszywać... a najczęściej robią to właśnie zakompleksione idiotki z Bachorami :D

Gość QQłka555
Dla Twojej wiadomości to nie mam ani kompleksów ani niczego mi nie brakuje a ty swoimi wypowiedziami i podszywaniem się pokazujesz tylko, że jesteś zwykłą dziwką która dała swoje wielkie cipsko jakiemus frajerowi na imprezie i teraz pcha swoj dorobek zycia w postaci bachora i pierdoli codziennie jak to jej nie jest zle i jaka to polska rzeczywistosc jest okrutna.... moglas nog nie rozkladac i nie bawic sie w pojemnik na sperme szmaciaro. Zegnam

Gość z kultura na bakier
QQłka555 "Dla Twojej wiadomości to nie mam ani kompleksów ani niczego mi nie brakuje" Otóż brakuje. KULTURY ci prostaczko brakuje, a tego jak widać żadne studia, nawet te, które rzekomo skończyłaś (zapewne na prywatnej uczelni w Koziej Wólce), nie są w stanie nauczyć. Koleżanki powinny się cieszyć, że jednej prostaczki mniej w ich otoczeniu:D

Gość trochę tak jak na wspólnej
Tam tez jest pokazane jak hołota niezaradna zyciowo próbuje doić rodzine, która potrafiła się ustawić Masz rację że zerwałas kontakty z menelstwem. To nie są żadne twoje koleżanki tylko dziadostwo zyjące kosztem innych.

Gość Do z kulturą na bakier
Jak możesz używać słowa "prostaczka". To jest niekulturalne :O

Gość bhjcdsbjhcvdd
aleś sobie koleżanki wybrała - normalni ludzie nie mają takich problemów, bo nie mają takich znajomych, ot, co

Gość NataManda
Może żeby uporządkować ten temat... Nikt tu nikogo nie miał zamiaru obrażać (oczywiście oprócz ludzi podszywających się). Otóż życie Panienek-imprezowiczek-z dzieckiem jest frustrujące, ponieważ "my" musimy je utrzymywać i zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami... w imię czego? Ani ja, ani inna osoba im tego dziecka nie zmajstrowała. Niech ściga faceta, któremu dała się zalać. I podejście takich "kobiet" jest conajmniej proste, ponieważ to że są samotnymi matkami świadczy o nich niezbyt pozytywnie a one się z tym obnoszą i uważają się za jakieś świete bo one nie mają za co życ. Niestety dziewczny trzeba się wziąć za robotę a nie siedzieć, marudzić i zazdroscic innym kobietą, że nie maja dzieci lub maja je bo planowaly razem ze swoim kochajacym mezczyzna. A samotne matki, ktore wpadly z pierwszym lepszym menelem??? Wychowaja taka sama patologie jaka one reprezentowaly puszczajac sie na prawo i lewo, w dodatku za nasze pieniadze.