Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wychodzę tylko do sklepu

Do niepracujących kobiet, siedzących w domu. Chce wam się dbać o siebie ??

Polecane posty

i kompletnie nie opłaca mi się szykować, malować jak w sklepie spędzę kwadrans i stykam się z przypadkowymi ludźmi. A jak wy ??

Gość oczywiście że tak jak wstaję i
się wykąpię to maluję się od razu czy gdzieś wychodzę czy też nie

a ile czasu ci zajmuje poranna kąpiel, makijaż itd. ?

nie biorę kąpieli, prysznic zajmuje mi około 10 minut (opryskać się wodą, namydlić, spłukać, wydepilować to i owo) makijaż z jakieś kolejne 10 minut (zwykły makijaż- trochę pudru, podkładu, kreska, jeden cień i tusz) makijaż delikatne o neutralnych kolorach bo nie lubię innego

a poza tym nie wychodzę tylko do sklepu bo bym zwariowała w domu, idę do koleżanki itd

poza tym co dla ciebie znaczy dbanie o siebie, bo jeśli uważasz że dbanie o siebie to makijaż to nielogiczne, bo nie które kobiety wyglądają bez makijażu bardzo dobrze i to nie jest oznaka nie dbania o siebie

Gość bhjcdsbjhcvdd
tak wychodzę zresztą na spacer, zakupy, do znajomych, do mamy w domu siedzę już od października

Gość izusia.87
ja zajmuję się dzieckiem i tez pracuje dorywczo ale nie ma dnia żebym była rozczochrana brudna czy ubrana w byle co,codziennie myje włosy siebie,układam je.Staram dbać się o twarz żeby zawsze swieżo wyglądała mam 25 lat,nie używam pudrów ani fluidów od uczyłam się i teraz gdybym się tym posmarowała to jak brudna bym się czuła.Tak w sumie godzinka mi na to schodzi bo włosy mam gęste i za nim je wyprostuje to masakra:)

Gość jhgfrd
izusia,a slownik ma? mniej czasu na prostowanie wlosow poswiecaj...

ja nie rozumiem tej powszechnej już od kilku lat psychozy na prostowanie włosów. Ja bym chciała mieć kręcone włosy

Gość szarówkaaa
czasem zadbam ale ostatnio często nie mam czasu. Prawie codziennie rąbie drzewo, używam różnych detergentów do mycia podłóg itp...moje ręce są mocno zniszczone i obolałe. Na nogach mam siniaki,czasem się umaluje ale ostatnio nie mam na to już sił

Gość MariAnna24
ja nie dbam bo nie mam dla kogo wyglądam jak czupiradło cały dzień siedzę w pizamie i bluzie , nie wychodze z domu , nawet do sklepu . Mam dziecko ale babcia go bierze codziennie ok 10 rano do siebie bo mam głęboką depresje i nie mam siły iść z nim na spacer czy coś ...Z dbania o siebie to tylko 20minut jazdy na rowerku stacjonarnym , ćwiczenia na brzuch , posladki , ręce , nogi .... czyli razem z 40 minut i tylko po to , bo po ćwiczeniach lepiej się czuje i mam siłę wstać i zrobić dziecku sniadanie :( .... nie maluje się włosów nie myłam już z 3 dni mam zamiar je dzis umyć .... po co mam dobrze wygladać ? nie mam dla kogo

Gość dwxdwsdxwsdx
ja nie pracuję od miesiąca nie muszę duzo robic by dobrze wyglądać, mam długie czarne proste włosy, na twarz wystarczy niewiele kosmetyków, zanim wyjde z domu to zawsze jestem pomalowana

Gość porada za free
ja nie siedze w domu, ale jak miałam urlop 2 tyg i siedziałam, to zawsze starałam sie mieć zadbane, czyste włosy, makijażu nie robiłam nigdy!

Gość śmigła
moja znajoma zawsze mówi. ze człowiek jak nie pracuje to dziadzieje. i coś w tym jest.