Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justek76

escapelle pech

Polecane posty

witam miałam pecha w sobotę przykleiłam EVRĘ rano lekarz mi zrobił usg i powiedział, że macica jest tak ułożona jak w pierwszym dniu miesiaczki więc mogę przyklejać w nocy nas z męzem ponisło i stary zapomniał załozyć gumę taki qrwa pech w niedzielę nic z tym nie zrobiłam ale w poniedziałek czyli wczoraj poleciałam po ESCAPELLE i łyknęłam w około 40 godzinie po wpadce teraz mam histerię bo na test i tak muszę czekać tydzień byłam w środku cyklu ale miałam od kilku dni brudzenie i teraz nie wiem czy mogłam wpaść czy nie ktoś już tak miał? oczywiscie czekam na pocieszenie ...

Gość Perw mobilna
Gdybyś miała dni płodne lekarz zobaczyłby to na usg.

taaa ciekawe czy by mi powiedział i czy ja bym zrozumiała powiedział że mam nisko endometrium znaczy się macicę chyba :(

Nie. Endometrium to błona śluzowa macicy. Nie wiem co miałoby oznaczać, że jest nisko. Może być grube lub cienkie, w zależności od momentu cyklu. A w opisie usg nie ma nic o dominującym pęcherzyku?

nie bo nie mam opisu zrobił mi na szybciora bez opisywania żeby tylko sprawdzić czy można od razu plaster przyklejac dobra będę hsiteryzować za tydzień :(

Gdybyś miała dni płodne to nie kazałby Ci przykleić plastra, więc dlaczego uważasz, że mogłabyś zajść w ciążę?

sama nie wiem teraz do gina się nie mogę dodzwonić i popytać to był 15 dzień cyklu ale mam teraz rozregulowane po ciąży i hgw kiedy będę miała następny okres natomiast miałam brudzenie przez kilka dni i wyglądało na to że to nie są dni płodne tak to jest jak stare baby się zapominają :(