Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.i.a.k28

bawie się uczuciami facetów

Polecane posty

Gość a.i.a.k28
blondyneczka głupia nie zrozumiała przenośni:p

Gość a.i.a.k28
kochana to żadna prowokacja:) życie:)

No dobrze, lałeczko, a teraz wytłumacz mi jedna rzecz. Skoro jest ci z tym tak dobrze, skoro jesteś z tym szczęśliwa (no bo nie sądzę, żebyś się świadomie unieszczesliwiala) to skąd potrzeba pisania o tym? Chcesz się pochwalić? Pokazać jaka to jesteś cool i wciąż jeszcze seksi? Uwazasz, ze to jest twoja zaleta? Wada? Po co o tym piszesz?

I oczywiście z góry wiem, ze napiszzesz, ze robisz to z nudów, ale to tylko połowa prawdy. z nudów piszesz, ale temat swojego topiku wybrałas z jakiegoś powodu. Chcialas być kontrowersyjna? Pokazać jaka to jesteś kokietka? Czy to miała być prowokacja? :O

Gość a.i.a.k28
kochana to nie żadna prowokacja:) życie:)

Gość a.i.a.k28
v34: jakbyśmy się poznali, też byś się do nich zaliczał:) chybaże nie wpadłbyś mi w oko:*

a.i.a.k28 - chyba także jesteś blondynką :) v34 jest kobietą - nie trzeba być za bardzo rozgarniętym bo to dostrzec ....

Gość a.i.a.k28
nie z nudów:) chce się pochwalić to po 1 a po 2 pisałam o tym że dobry bajer to podstawa bo widzę szereg dziewczyn na tym forum które nie wierzą w siebie itd wkurzaja mnie takie desperatki bo ładny wygląd lub danie dupy na 1 spotkaniu to nie wszystko:p wielu facetow łapie się na "dziewczynę z sąsiedztwa"

jesli mnie uwiedzie to jest naprawde mistrzynią:classic_cool:

a.i.a a ja ci powiem że pół sukcesu to wstzremieźliwosc słowna :D:D:D nei_nei jakbym miała takie cycki ja ty tematów temu podobnych mogłabym zakładac na pęczki :classic_cool:

Pochwalic? Masz chęć chwalić się tym, ze masz problemy emocjonalne? :D :D :D

Gość a.i.a.k28
haha nie zwróciłam uwagi:) no cóż...żeby życie miało smaczek...:D także v... propozycja aktualna:D

Gość a.i.a.k28
haha nie zwróciłam uwagi:) no cóż...żeby życie miało smaczek...:D także v... propozycja aktualna:D

Gość a.i.a.k28
dobrze mi się z wami pisało lecz muszę uciekać na chwilę... Ale odwiedze ta stronkę żeby zobaczyć co odpisała ciekawa v34:*

No i srał Cie pies:) Ciekawe kto na Ciebie leci? Prawiczki,desperaci i małe fiutki?

Gość a.i.a.k28
...oby nie takie płycizny jak ty...UFO:p

nie zacheciłaś mnie niczym ;) i nawet na seks z Tobą nie ma co liczyc 😴

Uwieść żeby porzucić. W sumie można by z tego zrobić dyscyplinę sportową;) Wtedy chwalenie się takimi wyczynami byłoby uzasadnione, no a tak to tylko zwykłe podnoszenie sobie samooceny cudzym kosztem🖐️

a co to za dyscyplina sportowa w której zawodnicy są pozbawienia głowy? :P ... znowu nie rozumiem... to czym wtedy płaczą? ... z tyłków im łzy lecą? czy skąd? ... autorkę prosze o wyjaśnienie, bo ze mnie baba dociekliwa i zainteresowana otaczającym ją światem ;) później tu wpadnę, to się może doczytam 🖐️

Bawi się dziećmi ;) zawodowy gracz wymaga za dużo wysiłku i nerwów :) Polecam takiego... zabawa przynajmniej w 2 strony i morze emocji :) Miłego dnia wszystkim

Gość a.i.a.k28
już jestem:)nei... A co to ma do rzeczy? Nie noszę tak torebki i nie mam tipsow po kolana:p