Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1990_

Możliwość ciąży, proszę o poradę

Polecane posty

Gość ona1990_

Witam. Wiem, że pewnie panikuję, ale chciałabym poradzić się bardziej doświadczonych kobiet. 28 października uprawiałam seks bez zabezpieczenia, z tym, że partner skończył na zewnątrz- wiem, że to kiepska metoda antykoncepcji. Potem miałam miesiączkę 2 listopada. Teraz czekam na okres i w ogóle nie odczuwam objawów przed miesiączkowych. Nie boli mnie brzuch, nie bolą mnie piersi. Od połwy listopada jestem płaczliwa, strasznie śpiąca. Może już zaczynam sama sobie coś wkręcać, ale czy istnieje możliwość, że jestem w ciąży? Okres zazwyczaj mam jak w zegarku, a niby już coś się spóźnia. Poza tym występuje u mnie duża ilość białego śluzu, a nie przypominam sobie, żebym miała tak przed każdą miesiączką. Proszę o poradę.

Gość mozliwe jest
mozliwa jest ciaza, choc watpie w to, to byly dni nie plodne (ale jak wiesz roznie to bywa) moze zrob test? ja bialy gesty sluztakie grudki mialam w ciazy

Gość ona1990_
Czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć? Może ktoś ma podobne doświadczenia?

Gość ona1990_
Czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć? Może ktoś ma podobne doświadczenia?

też tak miałam, długo potem nie miałam okresu, ale przez to że się nakręcałam spoźniał mi się okres ;) zrób test na wszelki wypadek ;]

nie chce Cię martwić.. ale ja wlaśnie miałam taką samą sytuację.. stosunek przerywany, potem normalna miesiączka.. dzisiaj jestem 17tygodniu ciąży .. ale każdy kobiecy organizm jest inny, pamiętaj o tym! ;)

Też mi się wydaje że były to Twoje dni niepłodne. Ale takie rzeczy najlepiej potwierdzać powiedzmy np mikroskopem owulacyjnym. Proponuję byś zrobiła sobie test ciązowy będziesz wiedziec na czym stoisz.

Gość ona1990_
Dzięki za pocieszenie:p A okresu nadal jak nie było , tak nie ma...