Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luka28

jak przytyć doradzicie?

Polecane posty

Gość luka28

stres praca dom i tak w kółko wzrost 165 waga 49 kilo za mało :( jak przytyć dziewczyny doradzicie?

Gość Anonim6285
Nie jestem dziewczyna ale tez sie wypowiem.Spróbój więcej jeść i postaraj się jakoś unikać sytuacji stresowych

Gość NikkiMA
Idź do dietetyka, Dobry dietetyk dobierze Ci specjalną zdrową dietę na przytycie.

Gość zuuska90
Nie wiem po co chcesz przytyć, ja mam 168cm i najlepiej wyglądam, gdy ważę 48 kg. Poprostu dużo jedz, może masz coś z hormonami np tarczycy, skoro jesteś taka szczuplutka,mimo,że się nie odchudzasz.

Gość luka28
lepiej czułam się jak ważyłam 53 kilo jestem szczuplutka ale nie przeraźliwie u dietetyka juz byłam dostałam dietę białkową efekt był taki ze mi mięśni przybyło hehe przerwałam ja potem stwierdzili ze wit b wypłukuje mi się z organizmu dostałam 10 zastrzyków przytyłam potem waga spadła jem dużo i pomimo tego stoje w miejscu a gdybym zaczela jadac mniej zostalyby same kości jak byłam mała byłam bardzo ale chuda a chciałabym być grubsza uważam ze kobieta powinnła mieć kształty mam 25 latek a co do stresu takie życie tego nie da sie tak poprostu zmienić

Gość luka28
tarczyca? zastanawiałam sie nad tym moja mama ma nadczynność