Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka2011

schudnac do slubu!!!!!!!!

Polecane posty

zostaly mi jeszcze 4 miesiace.... mysle o zabiegach odchudzajacych!!! co polecacie? oczywiscie diete tez planuje, jakie macie pomysly na szybkie schudniecie?

Gość yyyyyyyyyyyyiiiiiiii77
Jeśli chcesz schudnąć tylko do ślubu to ja nie mam żadnych pomysłów, smieszą mnie panny młode i ich zapał do chudnięcia na ślub, gdzie efekt i tak w wiekszosci przypadkow jest nieudany. Diete trzyma sie cale zycie a cwiczy sie dla zdrowia, wbij sobie to do glowy a nie zabiegi.

Gość oj tam,oj tam;-)
Ja znam taka,co przed ślubem fitnessy,zumba,basen,siłownia-zachwyciła wszystkich,bo urocza z niej dziewczyna (typ,który lepiej wyglada z kilkoma kg na plusie-ale kilkoma a nie kilkunastoma), po trzech miesiacach od ślubu 17 kg na plusie! I po co się pół roku męczyła,by w 3m-ce z nawiązka przybrać?

Gość szczuplotex
heheheh dokładnie, byle do ślubu a potem tłuste maciory do końca życia feee

Gość znowu ona...
a może ulka polecisz nam swoje super odchudzające zabiegi, bo przecież według ciebie suknię ślubną można przerobić tuż przed ślubem? hahahaha http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5426875 czyżbyś nie była z nich zadowolona?

Gość marzenka81
Ja przed swoim ślubem chodziłam na biostymulacje do ultraslim w katowicach i bylam bardzo zodowolona, ale musicie nastawic sie na serie czyli 10 zabiegow bo ja pierwsze efekty widziałam ok 5 zabiegu

Gość gość
Zamiast k***a mniej żreć i trochę ruchu to te wymyślają jakies biostymulacje... żenada

Gość gość
do roboty by sie wzieły torby jedne ,[pasożyty cholerne,majtochy zafajdane,biedne dzieci głodem przymierają a wy za dużo żrecie ,krowy pastwiskowe

Gość gość
Kochana, bierz sie za Chodakowska. Ja w ciagu 3 miesiecy schudlam prawie dwa rozmiary :) Do tego patrzylam co jem. Do tej pory nosem wciagalam slodycze ale sie zaparlam i przestalam zrec. Jadlam a,e nie w takich ilosciach jak do tej pory. Mniej spania i siedzenia na sofie. Spacery jesli nie czulam sie na silach wiczyc ( okres ). Polecam bardzo!

Gość gość
Ja wychodze za maz 21czerwca 2014 jestem na diecie od 2 wrzesnia zgubilam 7kg. Polecam duzo cwiczyc i biegac...

Gość gość
słońce, wywalasz cukier, (możesz używać stevii), białą mąkę, biały ryż, tłuszcze nasycone, wszelkie dipy i sosy (w większości restauracji sałatka przez sosy ma więcej kalorii niż wszystkie inne przystawki), słodkie owoce (banany, winogrona, pomarańcze, gruszki), nie opuszczasz śniadań, regulanie ćwiczysz. Trening interwałowy jest najlepszy - można go robić zarówno na siłowni jak po swojemu na dworze (sprint do drzewa powrót spacerem i tak parę razy, wbieganie po schodach szybko i powolne zejście na dół, itd). i schudniesz :)