Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1212

Przedłużanie włosów - sprawdzone salony

Polecane posty

Gość anka1212

SALONY, a nie dziewczyny ktore jezdza po domach. bede zglaszac jako spam tego typu reklamy. Wieć dziewczyny, gdzie byłyście i polecacie? :)

Gość 0987jola
na pewno Bagatela10 w warszawie - super miejsce, ale niestety nie nalezy do najtanszych. chyba lubiane przez gwiazdki ;)

Gość krakowiankaaaaa
CLAUDIUS HAIR TRESER TEAM na florianskiej - chodze tam ja i moja mama :)) ktora zageszcza wlosy, ja tylko sie tne ;)

Gość notak ALE
przedluzaja Wam jakimis swoimi metodami czy jak?

Gość krakowiankaaaaa
szczerze mowiac to nie wiem co mama za metode ma:/

Gość krakowiankaaaaa
haha udało mi się odkopać wątek! :P ostatnio przy swiatecznym stole toczylam z mama rozmowe o wlosach wlasnie i juz wiem co to za metoda :D MULTISONIC, mowi ze nie ma lepszej;p

Gość anka1212
witam w nowym roku ;)) zrobilam juz porzadny research i widze ze sie ni emylilam co do wnioskow, bo jakies firmy wlosami przedluza twoja mamma?

Gość krakowiankaaaaa
a witam i najlepszego ;) great lengths

Gość anka1212
tak wlasnie podejrzewalam:P to z mojego wczesniej wspomnianego researchu wynika ze jesli wybierac salony to wlasnie autoryzowane przez ta firmę. slyszalam ze ich glowna siedziba z poznania czuwa nad tym kto przedluza wlosy ich metodą i prowadzi mocną selekcję. ogolnie dbają o poziom uslug w calej polsce. aaa i mają gwarancję na wlosy. ale cos za cos, dokladnie nie znam cen, ale ponoc nie są tani:/

Gość krakowiankaaaaa
tu mogę przyznać Tobie rację, mama nie podaje tacie prawdziwej ceny jej wizyt hahahha. ale mówi że i tak nie jest to przeszkoda dla której by zrezygnowała

Gość anka1212
pewnie jak juz kiedys do nich pojde, tez juz nie zrezygnuje:P najtrudniejszy jest ten pierwszy raz;) i pierwsze odlozenie tej kwoty;p ale zamierzam w tym tygodniu sie skontaktowac z nimi i wypytac o szczegolykrakowiankaaaaa

Gość krakowiankaaaaa
to czekam na szczegoly ;))

Gość krakowiankaaaaa
to czekam na szczegoly ;))

Gość anka1212
szczegóły są takie, że jestem już umówioina na wizytę w salonie firmowym :)) w poznaniu :)) i się bardzo już cieszę :D

Gość gEGANIE HA HA
radosc na 3 miesiace, potem zostanie ci obciac lub glaca-tego zaden zaklad nie powie:D

Gość katowice salon
ja polecam salon w katowicach na Wrocławskiej, przedłużają moje włosy na 6!

Gość anka1212
gEGANIE HA HA: nie wiem na jkaiej podstawie tak piszesz. bo ta wypowiedz brzmi jakbys nic na ten temat nie wiedzial/a. z reszta spamujesz wątek

Gość PRZETESTOWANAwiolka
ja stawiam na wawe i to sa sprawdzone przeze mnie i kumpele salony, zaden spam, bo nie mam nic wspolnego z promowaniem ich. wiem ze warto znac dobre miejsca (np od znajmych, z polecen) zeby potem nie zrobic krzywdy: Fabryka Marzeń Atelier Fryzjerskie, JOT, Bagatela i Dessange Paris na Piłsudskiego - im na pewno mozece zaufac, szczeg w przedluzaniu włosów

Gość STARA poznaniara
w Poznaniu jest kilka fajnych punktów i zalezy co chcecie robic, na strzyżenie fryzjer w SPOT'cie, albo na dolnej wildzie :) na przedluzanie wlosów tylko przy rynku jeżyckim, na dmowskiego?? - top hair się nazywają chyba :)