Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabawie sie zalamania

Nerwica lękowa czy ktos ja ma i ma na to rente lub st.niepelnosprawnosci?

Polecane posty

Gość loreline
a przemieszczać się mam pełzając po podłodze? Powinieneś/powinnaś mi klaskać i być dumna, że mimo wózka daje sobie świetnie radę tak jak i wiele ludzi mnie podziwia jak świetnie daje radę poruszając się na wózku

Gość dupy też dajesz zdalnie?
bo pewnie tańczysz na rurze w szpagacie na bacie ,na wózku.PO 2 tumanie rentę dostaniesz o ile składasz ucząc się po 18 roku życia, a ktoś może zachorować mając 30 nie mając 5 lat stażu, albo mieć chorobe powstała przed 18 ale pogorszenie, w 27 rokużycia i dupe nie rente dostanie jak nie ma stażu 5 lat.Może się starać co najwyżej o socjalną ekspertko

Gość loreline
Wolę tańce latyno - amerykańskie oraz towarzyskie, i takich też się uczę. Aczkolwiek jakbym wolała taniec na rurze droga wolna, ale to wydaje mi się zbyt dziwkarskie by uprawiać taki rodzaj tańca. Rentę mi przyznano wraz z moim urodzeniem się jak się okazało, że jestem i będę na wózku, a wpływać zaczęła od razu jak skończyłam 18. I wcale nie musiałabym się uczyć by ją mieć bo moja kuzynka z tym samym schorzeniem ma 20 lat, siedzi w domu i nic nie robi, a rentę dostaje.

Gość hshdrdm
loreline,a Ty co robisz???a rente dostajesz,masz rodziców ,rodzenstwo??

Gość loreline
Owszem, mam rodziców i z nimi mieszkam, a również mam starszą o 5 lat siostrę, która pracuje w Anglii