Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nononomm

ile od 26 tyg .....

Polecane posty

Gość nononomm

ile przytyłyscie od 26 tyg do konca ciazy??? ja mam 8 kg na plusie i ciekawa jestem ile jeszcze moge przytyc :)

Gość a ja........
To zależy od tego jak dużo jesz.

Mi przez cala ciaze udalo sie przytyc tylko 9 kg. od 26tyg do konca przytylam jakies 5kg.

ja w poprzedniej ciązy przytyłam 20kg przez całą ciąze najwięcj pod koniec teraz mam 5 kg na plus i tez sie obawiam ale ja ogolnie szczupła jestem wiec nie bedzie źle

Gość nononomm
jem mało (uwazam na to co jem )tzn nie objadam sie :)

Ja mysle ze to nie ma reguly. Teraz jest zima tak wiec i dlugie spacery beda dla Ciebie meczace. Nie dosyc ze trzeba sie cieplo ubrac to jeszcze na dworze tak zimno. Staraj sie jesc zdrowo. A moze pomyslisz o wyjsciach na basen? Poczujesz sie lepiej a i dla zdrowia Ci to wyjdzie ;)

Gość nononomm
dzięki:) nawet jak przytyje kolejne 8 kg to nie bede sie przejmowac dzidzius jest najważniejszy, a te 8 co juz mam to troche sie zaokrągliłam a wiekszość i tak poszło w brzuch i piersi więc nie jest żle :P

Gość Aleksiaqq
Ja do 26 tyg prxytylam 4,5 kg Teraz jestem w 28 i w ciągu dwoch tygodni przytylam 1,5 kg czyli widzę ze machina ruszyla Z tego co mowila dr poeinnam tyc ok 0,5kg na tydzień czyli 2 kg na mies.