Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneciii

Czy mój poród jest tuz tuż

Polecane posty

Gość aneciii

Wczoraj byłam na wizycie i gina , Jestem w 37 miesiącu ciąży. Lekarz stwierdził rozwarcie na jeden cm i powiedział że być moze wkrótce urodzę. Podczas badanie pokrwawiłam i lekarz powiedział że może coś takiego po tym badaniu wystąpić. Wczoraj delikatnie miałam zabarwioną wydzielinę, ale dziś mam też w kolorze brązowym. Nie wiem czy nie powinnam się martwić że coś się dzieje, lekarz wsumie sam ostrzegł że poplamię ale myślałam że tylko wczoraj. Boję sie że m,ój poród jest blisko. Napiszcie jak u was się zapowiadał. Dodam że skórczy nie mam, tylko te brunatne plamienie delikatne ale jest. Do tej pory nie miałam nic takiego.

To efekt podrażnienia szyjki raczej niż porodu. jeśli wody nie odchodzą ani czop ani nie masz skurczy to do porodu masz jeszcze trochę czasu raczej.

Gość aśkaaa
hej ja w pierwszej ciąży własnie po badaniu pojawiła sie krew i po 3 dniach dopiero urodziłam własnie tym badaniem lekarz przyspieszył a nap, w 2 ciazy po sexie krew o 2 w nocy a poród rano o 4 sie zaczoł wiec tuz tuz czekaj na skurcze spokojnie w domciu ;-)