Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I Am Not Gonna Live Forever

Its Time Isn't It?

Polecane posty

Gość I Am Not Gonna Live Forever

I Am Not Gonna Live Forever Tydzien temu obudzilem sie w lozku i zdalem sobie jakim jestem frajerem. Mam marzenie, aspiracje, studiuje na dobrej szkole a mimo 21 lat nie potrafie spytac sie czy dziewczyna nie pojdzie na glupia kawe!. Tyle razy ktos mi sie podobal, niektore mi wyrazne sygnaly dawaly a ja jak gupi z gory zakladalem ze nie mam szans!. Tydzien temu pierwszy raz w ZYCIU spytalem sie czy nie wyszkoczy ze mna w przerwie miedzy wykladami. Zebyscie wiedzieli ile mnie to stresu kosztowalo haha. Takie glupie zapytanie a ja stresowalem sie jakbym mial sie oswiadczyc dziewczynie! Dzis planowalem pogadac z nia po wykladzie jednak cos waznego mi wypadlo i nie moglem isc. Nie chce czekac az ja znowu zobacze dlatego wysle do niej niedlugo SMSa : "Can i kidnap you at the beginning of next week?". Nie lubie gierek z tych gupich poradnikow, czy sms to zly pomysl? wg mnie nie, jesli bedzie chciala to sie zgodzi, jesli nie bedzie chciala to nawet jak przyjade Ferrari z duzym bukietem roz i zlotym naszyjnikiem to i tak mnie oleje. Napisze troche z jajem i bede wiedzial na czym stoje. Nie mam silyc zekac do przyszlego tygodnia, prosze przynajmniej trzymajcie za mnie kciuki! LIFE IS TOO SHORT TO EVEN CARE AT ALL OH! (zalozylem ten temat gdzie indziej ale religijni fanatycy zaspamowali mi go)

Gość No ladnie ladnie
a czemu po englishu?