Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klllll

krwawienie po stosunku

Polecane posty

Gość klllll

Dziewczyny, Mam do Was pytanie zwiazene z temetem. Biore od niedawna tabletki antykoncepcyjne. Zaleczlam je brac w pierwszym dniu okresu i takie tam ;p. w 6dniu wspolzylam z chlopakiem 1-szy raz. Bolało ale dało sie wytrzymać - po stosunku zauwazylam na bieliźnie troche krwi. Nastepnego dnia 2-gi raz, też bolało i krwawienie nie ustepowalo. Nie jest ono jakies duże, ale jednak. Wczoraj kochalismy sie trzeci raz - na chwile mnie coś tam w srodku zapiekło i poźniej bylo cudownie i nic nie bolało, ale dzisiaj mam odrobinke krwi na bieliźnie. Nie wiem o czym to swiadczy! Jesli mi nie przejdzie to pojde za 2 dni do ginekologa. Dziwi mnie fakt bo przed braniem tabletek zrobiłam badania krwi, usg, i pani ginekolog mnie badala i wszystkie badania wyszły ok! Czy możliwa jest wina tabletek, np. zbyt mala ilosc hormonu, czy tez np. Wy krwawilyscie dluzej po pierwszym stosunku? Bo zaczynam sie troszke martwić.

Gość sillla
to po co sie ruchasz

Gość klllll
po to samo co ty.

Gość klllll
chociaz patrzac na twoja odpowiedz stwierdzam, ze niektorzy niepowinni. Tylko szkoda, ze Twoi rodzice o tym nie pomysleli;) Pytalam powaznie. Nie musiałaś/eś odpowiadać tak chamsko.

Gość .... .:
To po co robisz to z murzynem, nie dziwię się że krwawisz skoro rozrywa cię swoją knagą

Gość .... .:
To po co robisz to z murzynem, nie dziwię się że krwawisz skoro rozrywa cię swoją knagą