Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedda

wypłata 24 grudnia - a ja tylko ze stową w kieszeni...

Polecane posty

Gość biedda

... myślicie że uda mi się jakoś przetrwać? kasa poszła na ... dentystę i ortodontę :( mam jeszcze kartę kredytową - nie chcę jej ruszyć nie chcę też brać kasy od rodziców - mimo że tato mówi że jak kiedykolwiek będę bez kasy to dzwonić mam mieszkają w Norwegii myślicie że się uda ze stówą do wigilii? po 24 będę miała większy zastrzyk gotówki, trzynastka, premia całoroczna bony i wypłata

Gość jamerra
żaden zakład pracy nie daje talonów zakupowych w dniu wigilii wiadomo że nie zrobi zakupów na święta są z funduszu socjalnego i muszą rozliczyć sie przed świetami więc kitujesz najczęściej w mikołajki dają

Gość jaka trzynastka ?
gdzie ty pracujesz ? cos mi tutaj smierdzi czasy komuny i trzynastek mamy za sobą

Gość biedda
13 tak nazwałam ekstra pensję za osiągnięcia w pracy pracuje w zagranicznej korporacji bon dostanę na spotkaniu wigilijnym 21 grudnia temat dubelll

Gość abbanka
Jeszcze nie słyszałam, zeby wypłaty były w takim terminie :O Przecież zawsze są na 10....

Gość szarówkaaa
Moja siostra ma wypłate ok 30tego

Gość autorko, sama sobie nie
co to za teksty- że wypłaty to tylko 10 etc? Ja mam wypłatę 26 bo tak mam ustawiony przez szefa przelew i w takim terminie jest. Co za ludzie..

Gość jamerra
trzynastki dają tylko w urzędach państwowych i nie wiem czy nauczycielom a ty piszesz że korporacja co za bzdury, litości jeszcze talony niby 24 grudnia a później zmieniłas że 21 firma z funduszu talonów musi sie rozliczyc przed świętami więc wymyślasz jakies bajki 13 w korporacji - buhahahahahaha :D

Gość biedda
nie u nas 10 normalnie ok 30 a teraz dostane ta za grudzien zawsze przelewaja przed swietami co firma to ... obyczaj

Gość biedda
litosci tak nazwalam pensje PREMIE ZA OSIAGNIECIA a pozatym lata i powiewa mi czy wierzycie czy nie pytanie brzmi CZY DOZYJE DO 21 ZA 100 ZL I tyle

Gość nie, zdechniesz z głodu :/
:/

Gość szarówkaaa
kuźwa weź laska idź stąd. Ja mam zero kasy i dziecko na karku a ty sie pytasz czy przeżyjesz za stówke. Pewnie ze przeżyjesz jeśli będziesz z głową wydawać.

Gość biedda
boje się że umrę :(

Gość asaaa2111
za stówę nie, ale już za trzy tak. więc proponuje pożyczyć od kogoś dwie stówki, jak nie masz od kogo to skorzystaj z chwilowki, nie wszystkie mają wysokie oprocentowanie, wiele firm pierwsza taka pozyczke daje za 0%.pozyczysz dwiescie i tyle oddajesz. sama musiałam ostatnio skorzystac z takiej deski ratunkowej.

Gość biedda
jestem przyzwyczajona żeby codziennie jeść na obiad schaba , nie wystarczy mi :(

Gość biedda
chwilowek nie wezme mam karte kredytowa - chyba na 20% splacalam ja i splacalam wezmę od ojca a wiecie mam brata, zarabia 3 wiecej niz ja a zwsze pod koniec miesiaca przychodzi by pozyczyc mu z regoly 500 zł więc do niego nie uderzę ruszę kartę - spłacę po świętach pozatym myslę że przezyję 100 zł bak bak w samochodzie pełny :) więc może się uda dzięki czasem panikuję

Gość biedda
już pojawił się podszyw durny podszywie fajna zabawa co? schaba nie jem - bo nie lubie :)

Gość biedda
za stówkę kupię sobie koronkowe majtki z koralikami i pójdę do caritasu na zupę :) korzyść + oszczędność