Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lullaby for bat

Jest kimś innym w necie niż w realu.

Polecane posty

Gość Lullaby for bat

Spodobał mi się pewien chłopak. Wydawał mi się miłym, spokojnym facetem, więc po pewnym czasie pogawędek postanowiłam dodać go do znajomych na fejsbuku. Weszłam na jego profil i kurcze... szok. Koleś nie dość, że wulgarny i arogancki, słownictwo jak z rynsztoka (nie będę cytować, ale tak obrzydliwych tekstów dawno nie słyszałam), to jeszcze umieszcza na swoim profilu jakieś fotki na cmentarzu i reklamy zakładów pogrzebowych... Nie wiem co o tym myśleć. W realu nieśmiały, zakompleksiony chłopak, w necie obraża innych...

Gość bhy78
czesto tak jest:)

Gość Lullaby for bat
Cholernie się rozczarowałam jego osobą. Po tym wszystkim nie za bardzo wiem, jak z nim rozmawiać w cztery oczy. On wciąż jest dla mnie strasznie miły, uprzejmy, ale to, co odkryłam, pokazuje, że ma dwie twarze :(

Gość tak sobie myślę, że...
może mu powiedz co czytałaś na tym forum. Porozmawiaj i zobacz co on na to odpowie.

Gość Lullaby for bat
Weszłam też na adres bloga, który prowadzi, no i niestety moje przypuszczenia tylko się potwierdziły. Mnóstwo tam obraźliwych notatek, zdjęcia jakichś wyuzdanych panienek z dość prostackimi opisami, jeszcze te jego dyskusje z równie "kulturalnymi" kolegami... Brak słów :(

Gość Lullaby for bat
Tak właśnie się zastanawiam nad tym. Na ile to popisywanie przed kolegami, a na ile on sam. Czy ludzie potrafią udawać aż do tego stopnia?

Gość Kobiety sa jednak.....
Pewnei kolegom mówi, że już nie wytrzymuje z tym lukrem i cukrem w stosunku do jednej dupy, którą wyrywa, ale jeszcze tydzień dwa i jak ją już przeleci, znowu będzie sobą.

Gość dderwerwer
Widocznie ma podwójną osobowość. Cicha woda brzegi rwie.