Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posladkinamrowisku

Czy to normalne

Polecane posty

Gość posladkinamrowisku

iż mam 22 lata, nie pracuje i mieszkam z rodzicami? Studiuję dziennie dopiero na drugim roku ale nie wiem czy warto. Czy naprawde aż tak trudno o prace w Polsce po studiach?

Gość orzeszekkkkkkke
Ja zaczełam pracowac w wieku 18 lat, nie poszlam na studia bo nei bylo mniena nie stacji a wlasciwie rodziny, teraz mam 25, zajebista prace wlasnie w niej siedze zarabiam 2 500 na reke i czuje sie szczelsiwym czlowiekiem. nie zaluje ze nie mam studiow i szkoda byloby mi 5 lat zycia na nie, tyl odemnie

Gość posladkinamrowisku
Ale teraz tyle osób kończy studia, że niedługo sprzątaczka będzie musiała mieć wyższe

Gość orzeszekkkkkkke
teraz liczy sie doswiadczenie. jak pojdziesz do pracodawcy z konkretnym cv... potrafie to tamto mam doswiadczenie w tym i w tym, pracowalem tam i tu... gosc jest zadowolny, przyjdzie studenciak w wieku 25 lat z pustym cv i dyplomikiem w rece gosc sie popatrzy i wybierze doswiadczenie, kaze Ci przyjsc jak je zdobedziesz a nie zdobedziesz bo nie masz jak, skonczysz jako 27 letni pracujacy z kfc student bez perspektyw na zycie, natomiast osoba bez studiow juz danwo bedzie budowac dom...