Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddxxxd

Dalam sobie zrobic dziecko przystojnemu

Polecane posty

Gość ddddddxxxd

teraz wmowie narzeczonemu ze to jego.. Wiem chamskie ale chce by moge dziecko bylo atrakcyjne

Gość GretaBarbo
no i? chwalisz się czy żalisz?

Gość kredka bambino
nie wazne, ze glupie, wazne ze ladne?? :o

Gość ddddddxxxd
mądre i tak po nikim nie będzie

Gość vin80
Wy się śmiejcie - ktoś założył sobie dla jaj temat z dupy - ale takie rzeczy się zdarzają... Mnóstwo facetów wychowuje nie swoje dzieci i nie ma o tym pojęcia.

Gość A-N-E-T-E
Przecież to wyjdzie jak dziecko nie będzie ani trochę podobne do ciebie czy do tatusia :) Ale pocieszę cię że jak urodzisz dziewczynkę to urodę odziedziczy po ojcu więc będzie ładna.

Gość A-N-E-T-E
Chłopcy rzadko dziedziczą urodę po ojcach.

Gość taaaaa jasne.
Moja kolezanka zrobila cos podobnego ale zdradzila meza a dziecko to wpadka. Maz nadal wierzy ze to jego. Autorka widze z premedytacja tozrobila. Ale dzieciak moze odziedziczyc urode po brzydkiej babce :D po ojcu chlopk nie dziedziczy urody, wlasciwie niewiele, wiekszosc po matce. Jesli jest ladna to bedzie pewnie ladne

Gość A-N-E-T-E
Po babce lub matce tak.

Gość pocałowałeś już ją kiedyś
o jej, moja siostra też nie jest mojego ojca ale wszyscy udają, że jest. Chociaż jest identyczna jak ukochany mamy z młodości, którego rzuciała bo wolała mojego ojca. Pewnie już z tamtym była w ciąży a ojcu powiedziała, że to jego i brali ślub jak była w 5 miesiącu ciąży. Ja to wszystko wiem w tajemnicy od mamy siostry, ale też udaję ze nie wiem. Choć wkurzam się, że ja jestem zupełnie ojciec a ona taka ładna za tamtym, trzeba przyznać przystojnym gościem. Ale mama wolała sportowca, bo miał ładną figurę, za to gemba straszna:O