Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona1122

wino a waga

Polecane posty

Gość ilona1122

Witam, mam do was takie zapytanie. Czy jest możliwe, że pijąc w każdy weekend piątek sobota i czasem niedziela po butelce wina jest możliwe że w przeciągu 2 miesiecy można przytyć 5kg? Od samego alkoholu?

Gość ilona1122
No że przytyc mozna tylko zastanawia mnie to czy az tyle. Przeciez to tylko alkohol

Gość qLimona
Jak pije wino to jedzeniu temu nie towarzyszy a normalnie to spozywam takie same posilki jak zawsze. I teraz szukam przyczyny tego skoku wagi ;p

poczytaj sobie ile alkohol ma kalorii - do tego pewnie go pijesz wieczorem, przed snem i może coś jesz do tego

Gość ilona1122
Zawsze pije je wieczorem, no ale nie jem wtedy. No cóż trzeba będzie odstawić tą przyjemnosc i wrocic do swojej wagi

madz ale wątpię aby od samych 16 butelek wypitych w ciągu 2 miesięcy przytyć aż tyle.

Gość zsxdrctyvugbunhijm
ja osobiscie chudne gdy popijam wino dos czesto ale to chyba zalezy tez jakie wino sie popija

Gość ja utylam na winie i przekaska
Tak, mozna poniewaz do wina masz jeszcze jakies odpowiednie przekązki, cos do jedzenia(napewno nie kanapka z pomidorem) wiec jasne ze mozna Ja na Porto przez 3 miesiące w angli utylam 7 kg :)

Gość gracjanna86
przeciez wino działa dobrze na trawienie:) nie wydaje mi się, że od wina można przytyć, a wręcz przeciwnie, ja jestem tego dobrym przykładem. Będąc pół roku we Włoszech w weekendy piłam toskańskie wina i schudłam 4 kg, więc coś w tym musi być. Może przyjrzyj się włoskim winom http://www.sklep-wina.pl/category/51,w-ochy , a może podziałają na Ciebie równie dobrze jak na mnie :)