Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 1994 :(

Iść z bratem na studniówke czy sama ?

Polecane posty

Niedługo studniówka ,a mnie nikt nie zaprosił więc ja sama postanowiłam zaprosić kilku chłopaków ,ale odmówili .Brat powiedził że jak mu dam 300 zł to pójdzie ze mną :/ Iść lepiej samej czy z bratem ?

Gość cos mi tu nie pasuje
Wybacz ale musisz byc na prawde brzydka. Jesli jednak nie jestes brzydka to idz sama.

Gość a czemu ci odmówili?
??

Gość z brateem?? niee
z bratem? ee no wez przestan, jak z bratem jakies tance przytulance? zreszą kazdy napewo dowie sie ze to twoj brat i taki przypal, bedziesz na jezykach innych :o

Gość a czemu ci odmówili?
Idź sama

Idź sama, co za problem? Jak masz kogoś na siłę ciągnąć, to się nawet nie pobawisz:/, jak masz fajną klasę to z nimi się pobawisz

Raczej nie chodzi o to że jestem brzydka ,po prostu kiedyś chodziłam z chłopakiem który był bardzo lubiany ,ale niedawno zrobiłam mu okropne świństwo (nie zdradziłam go ani nic takiego ),on przez to się załamał i próbował popełnić samobójstwo.Całe miasto mnie przez to znienawidziło ,nikt w szkole się do mnie nie odzywa ,nawet rodzina się ode mnie odwróciła.

Gość odradzam brata
no ale jak bratu zaplacic? przeciez to ty jeszcze jestes stratna bo placisz za brata jako za osobe towarzyszącą.Pomysl,glupipomysl, narazisz sie na wysmiechy Zretszta to tak samo jakbys wpadla na parapetowe do kolezanki z wlasnym ojcem :o

Gość niematosiamto
Eeeeeeeeeeeee tam to odpuść se te studniówke

Gość bez podszywu
jeśli opisana sytuacja to prawda a nie jakiś internetowy wygłup to nie idź tam, chcesz byc sama otoczona nienawiścią ?

Gość MamTakSamoJakTyMiastoMojeAWNim
Nie masz jakichś innych kolegów aby zapytać? Brat to w ostateczności...

Gość jjjjooojajebie
ja poszłam sama, bo moj facet z ktorym sie spotykalam byl ode mnie 14 lat starszy i sie wstydziłam :P a tak glupioby bylo zaprosic kogos innego spotykajac sie z kims innym, zreszta i tak bylo juz za pozno bo kase mielismy za siebie i ew osobe towarzyszaca duzo wczesniej wplacic :P

Gość Xxffffssssg
Ja bym w takiej sytuacji w ogóle nie poszła... Albo na necie jakiegoś gościa poderwać i wyciągnąć na studniówkę jak kumple nie chcą iść :P ciekawa jestem co Ty temu facetowi zrobiłaś że masz aż tak u wszystkich przewalone :P