Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co sie dzieje.12345

czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość nie wiem co sie dzieje.12345

Jesteśmy z chlopakiem od 4.5 roku ja mam 20 lat on prawie 20, ja juz na 2 roku studiów dzisiaj powiedzial mi że jak nie zda matury jedzie do UK i że sam nie wie czy ma wyjechać na studia i ze mna mieszkac bo to ja "mu ukladam życie" co mam zrobić ? nie jesteśmy zareczeni ale z gory zakladalismy zawsze ze po jego zakonczeniu szkoly zamieszkamy razem , czy po 5 latach mam prawo liczyć na chociaz mieszkanie ? ludzie sie po 5 latach żenią zareczaja (my tego nie chcemy) ale czy ja od niego zbyt wiele oczekuje ? myslalam ze to normalna kolej rzeczy zeby sprobowac mieszkac ze soba razem ? to ma sens ? on mnie w ogole kocha ? czy jestem po prostu "marudzacym" dodatkiem w jego zyciu. powiem jeszcze ze mówiac o UK nie zastanowil sie nawet co bedzie z nami czy warto by bylo moze tam razem zamieszkac po moich studiach ( i przemeczyc sie ten rok gdy on bedzie tam)... jest szansa na normalna przyszlość ?

Podejrzewam, choć mogę się mylić, że jest mocno przybity rzeczywistością - nie może skończyć szkoły, nie ma pracy i z tych powodów czuje się pewnie mało atrakcyjny. Nic dziwnego więc, że myśli przede wszystkim o podniesieniu własnej atrakcyjności

Gość Medi87
leż na wycieraczce