Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andyyxd

opis namiętnego seksu

Polecane posty

Witam, mam do Was taką sprawę:D Mianowicie moja dziewczyna zaproponowała abyśmy jak będziemy się widzieć np wracać autobusem razem to mamy sobie opisać nasz gorący seks. No i w tym problem że ja nie jestem najlepszy w te klocki i czy ktoś by mogł mi taki opis napisać? Jak ktoś by chciał pomóc to z góry bardzo dziękuję;)

Gość canutek6789
Nie udawaj ze jestes doswadczony bo gowno z tego wyjdzie. Powiedz jej ze jestes prawiczkiem i tyle. Boze, ja nie wiem dlaczego wiekszosc facetow ukrywa to ze sa prawiczkami.

Ale ona wie że ja jestem prawiczkiem a ona jest dziewica ale u nas jest wszystko powoli i w dziwny sposób. Bo ogólnie to 'kochany się' przez sms jak na razie a teraz najwidoczniej chce o tym rozmawiać. I tak przez sms to jest ok ale teraz chce żebyśmy sobie wymyślili wersję i po prostu opowiedzieli no i właśnie z tym miałbym problem

Gość canutek6789
Powiedz jej zeby nie wymyslala. Przeciez Ty chlopie oszalejesz jak ona bedzie Cie tak 'kusic' a Ci nie da. Ile juz tak Cie zwodzi??

Gość gfdggd
napisze Ci :P tylko powiedz czy macie jakies swoje okreslenia na TE MIEJSCA czy wolicie wulgarnie czy jak :P

Gość gfdggd
no a to swoja droga .. :P bo ja z moim tak sobie pisze ale to po 9 latach dla urozmaicenia, jak on jest w pracy a ja w domu, to sobie piszemy co bedziemy robic :P ale zanim sie uprawialo seks? bez sensu i DZIWNE

Gość canutek6789
Poza tym uświadom jej ze wasz pierwszy seks nie będzie gorący tylko bolący. Dziewczyna chyba nie wiele wie o tym i szkoda bedzie jesli sie rozczaruje i bedzie wrzeszczec 'aua,aua,boli' i sobie nie zamoczysz.

No my wszystko wiemy i to na pewno nie będzie tak idealnie jak to opisujemy;) a Te miejsca to po prostu po imieniu;)

A to że tak robimy to już nawet nie pamiętasz skąd się wzięło;) ale nie przeszkadza mi to i nawet w pewnym stopniu podoba:)

Gość andyyyxd
to napiszesz???