Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODRYWA MNIE INSTRUKTOR PRAWKA

PODRYWA MNIE INSTRUKTOR PRAWKA

Polecane posty

mam 20lat. chodzilam na kurs prawa jazdy b, facet zaczal mnie podrywac chcial jechac ze mna nad morze mimo ze ma zone i dziecko nie zgodzilam sie , olewalam go, po wyjezdzeniu 30h zyczyl mi powodzenia na egzaminie i ze wypisze papiery. jednak zemscil sie i powiedzial ze dostane papiery jesli wykupie kolejne 30h! olalam ten kurs zapisalam sie gdzie indziej. 2 miesiace chodzenia poszly sie walic. a teraz na drugim kursie podrywa mnie inny instruktor, mam przez to koszmary po nocach ze jesli mu sie naraze to znow mnie nie dopusci. Miala ktoras z was podobna historie? co robilyscie? ja tak sie stresuje ze mam koszmary po nocach i straszny stres w aucie...

Gość aaarwena
no widzisz chu.jowo byc piekna kobieta :P

racja, ten drugi juz mi powiedzial ze nie umiem jezdzic, ze bede potrzebowala duzo czasu itd . a jak jade sama lub z kims to jezdze bardzo dobrze takze nie wiem co robic z tym fantem, wymienic instruktora ale co jak z trzecim powtorka z rozrywki? myslalam by wziasc kobiete lecz w tej szkole zadnej nie ma a kurs oplacilam z gory ;(.

Gość dfghjk
Też miałam dwóch instruktorów,którzy mnie podrywali. Pierwszy mną się zauroczył był miły ...a drugi chamski i bez skrępowania mówił o seksie,zamiast na drogę patrzył się na cycki,twarz,mierzył z góry do dołu,łapał za ręke...mimo to dobrze ich w wspominam. Miałam dystans nie pozwoliłam sobie na traktowanie. A papiery przecież odbiera się w OSK...jak tak przynajmniej miałam. Pierwszy lat 25,drugi 27. Instruktorzy to już taki typ,że wszystkie laski podrywają. Chociaż ten pierwszy był naprawdę do mnie w porządku.Na szczęście ja jutro odbieram swoje prawko;d

Gość aaarwena
m nieprawda ;) moj mnie nie podrywal (zapewne to dlatego zem pasztet ;)) ale taki prawdziwy ojciec, maz i przykladny obywatel, nie stresowal mnie, wlasnie przeciwnie, sympatyczny bardzo, dzieki niemu zdalam za pierwszym razem choc on staral sie mnie pozbawic zludzen ze mi sie odrazu uda :P byl w szoku jak sie podzielilam z nim ta nowina :D drugi troche mlodszy, moze jakies tam elementy flirtu byly, ale facet tez super, troche bardziej zwariowany ale znam takie sliczne dziewczyny, wystarczy sie z nimi przejsc ulica to prawie zaczynam im wspolczuc :P jak faceci sie zachowuja czasem...