Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_32

jak byście zareagowały na list?

Polecane posty

Gość on_32

pytanie do kobiet, jak byście dostały list, zamiast smsa, telefonu, w pewnym sensie list miłosny i pytający o wasze odczucia i czy to jeszcze dalej ma sens. (sprawa trochę zagmatwana, ja w niej zakochany, ona mną zauroczona, zdystansowała się, to już tak 2 tyg sie nie odzywamy) Dobry pomysł taki list? Czy raczej zadzwonić?

Gość Być __może
Bardzo fajny :) teraz mało kto pisze listy, ja bym się ucieszyła.

Gość on_32
też tak myślę, odręcznie napisany. Czego to miłość człowiekowi nie podpowie.

Gość I co I co ?
jak dostanie go w 1 dniu;) to superpomysł zamiast znaczka naryswowac serce czy usta..wpisac jej imie i wrzucic do skryznki I jak papeteria romantyczna jakas wwkaitki to odlot murowany jak list ma isc tydzien to nie lepiej zadzownic a potem pisac listy, tez fajne, bo ona sie nie bedzie spodziewala. I to jest fajne

o tak list list prosze :-D A jeszcze skropiony meskim perfumami .Do mnie dotarl taki list ( wczesniej wspomnialam , ze ciekawa jestem , jak pachnie moj obiekt westchnien ) )skropiony perfumami .Cale 1200 km sobie wedrowal a potem caly pokoj pachnial przy czytaniu jego.Przysiegam -prawda !!!! Takie listy to pamiatka mila. Rozmowe s szybko zapomina sie , a list mozna wielokrotnie czytac i zachowac wyznania w nim zawarte. Jesli jest romantyczka -sukces murowany.

Gość mysle,ze......
Świetny pomysł. Sama uwielbiam pisać i dostawać listy choć teraz to tylko @ dostaje ale to nie to samo. Koniecznie odręcznie napisany...

Gość pafeł87
no ja kiedys pisałem atramentem..kleksów narobiałem..\przepisywałem potem kupiłem sobie super długopis i kaligrafołame literke po literce, krótką sentencję do Niej;)

Gość Kafeterianka cafe
ucieszyłabym sie i zostawiła na wieczna pamiątke

Gość tylko zebys nie zrobil ortów
bo czar prysnie!

Gość on_32
skrzynki mam nadzieje nie pomylę na listy, jak się odezwie to wiem że było warto, a jak nie, cóz nie będę się łudził że ktoś wyjął jej list ze skrzynki

Gość on_32
hehe o błedy to się nie martwię, gorzej z charakterem pisma, to czasem studenckich notatek nie robię, a piszę tylko na komputerze, trzeba będzie się postarać

Gość Kafeterianka cafe
ze skrzynki nikt nie wyjmie, a @ róznie bywa spam sram itp. hakerzy itp no i umyj raczki, aby palców nie było na lisicku;) hihih odcisnij usta, szminke pozycz od mamy;) to na kopercie, bo na liscie jej sie rozmarze;)

Gość on_32
hehe no ze szminką to już przesada, nadam mu zapach moich perfum :)

Gość on_32
kurcze, jednak fatalnie pisze, może go wydrukować doradźcie.

Gość tracyulm
Spotkaj sie z nia po tej rozprawie rozwodowej. Moim zdaniem to ona moze miala nawet male watpliwosci co do Ciebie, wiadomo jak to z kims kto zamierza sie rozwodzic. Potem Ty odpusciles, i przez 2 tyg, nie odzywales sie do niej. Byc moze, ze te male emocje na plus, ktore si e w niej tlily, wypalily sie. W koncu co ona moze pomyslec o facecie, ktry ledwo ja poznal, a nie odzywa sie 2 tyg? Nie rozumiem cie, serio. Jak Ci zalezy to jej to pokaz, a nie jakies gierki sraty taty.

Gość Odręcznie napisz...
Postaraj się napisać ładnie, fakt że poświęciłeś czas i uwagę jest dla zakochanej kobiety najlepszym dowodem Twojej miłości :) Nawet jeśli i tak wedrze się jakiś kleks czy gryzmoł, to na pewno będzie zachwycona ;)

trochę listów w życiu napisałam, ale jednego to będę załować do końca żywota :( tak, list napisany odręcznie, to zupełnie inna bajka niz mail albo wydruk.

Gość kafeterianka kafe
o tk perfumy i co juz napisałes:)?

Gość like dirty shadows of memory
to takie romantyczne :)