Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwaduszyczka91

Chciałabym tu wstawić fotę składającą się z 3 albo 4 chłopaków, ale nie mogę, bo

Polecane posty

Gość ślij na @
no wiem, że imponowało :classic_cool: w końcu masz semicką urodę :D:classic_cool:

Mówisz tak bo tak uważasz,czy dlatego,że pisałam o tym? :D naprawde mam semicką? :D bo ostatnio nawet własna mama mi tak powiedziala :D Imponował mi bo znał angielski lepiej niż ja )arabusy nie znaja) a po drugie sporo wiedzial o Polsce (moze czlonek wywiadu?:O) i po trzecie mimo wieku, miał tylko 1 partnerke sexualną :classic_cool: tak przynajmniej deklarował :)

Dobra, to ja też ide srać:classic_cool: Ileż można czekać na odpowiedź :D

ślij na @ Idę postawić klocka, a Ty pisz smiało. Jak wrócę to przeczytam - dlaczego to mnie tak bawi?! :O :D :D:D a jeszcze wracając do tego z grupy... czy mówiłam jaka była moja reakcja gdy go zobaczyłam po raz pierwszy? :classic_cool:

Gość ślij na @
może go onieśmielasz? :classic_cool: nie wydaje Ci się, że żyd z daleka wygąda jak pawel z pierwszej miłości :D a australijczyk przypomina mojego brata. :O

Gość ślij na @
dlatego, że pisałaś o tym :classic_cool: a masz smykałkę do geszeftów? :classic_cool: czytałem, że planujesz rozkręcić biznes na uczelni i chcesz sprzedawać biedronkowe piwo 2x drożej :classic_cool: może rzeczywiście należał do Mossadu i chciał Cię zwerbować :classic_cool::D

Gość ślij na @
oho, bydzie foch :classic_cool:

Gość ślij na @
nie użalaj się nad sobo chuopie :classic_cool:

oglądasz pierwszą miłość? :D :classic_cool: Mi się najbardziej podoba Błażej, a potem Szymon i Mikser :) no coś w tym jest, podobny, czyli niezbyt ciekawy :D ja bym oniesmielala takie ciacho?! :O przeciez mu nic złego nie robię :(

Gość ślij na @
oglądałam, od 3 miesięcy nie mam telewizora :O Błażej mi się nie podobał, ale Szymon podchodzi pod solidną 9 :classic_cool: ­ kopę lat sos, słyszałam, że spełniasz się zawodowo jako górnik :D prawda to? :classic_cool:

przeoczyłam to z bratem! jak ja bym miała takiego brata to...:classic_cool: a ile ma lat? :) to z piwem to hiszpanina pomysł :D geszeft :D fakt, chciałabym. mogłabym być nawet starą lichwiarką :classic_cool: Mnie zwerbować? ciekawe po cóż :D

Gość ślij na @
przynajmniej mogłem się pośmiać z tego tematu gdy wracałem z Wawy :classic_cool: nie wyobrażam sobie Ciebie w roli lichwiarki :D a co gdybyś pożyczała pieniądze cyganom z Grochowa, a oni z braku funduszu postanowiliby skazać Cię na los Alony Iwanownej? :classic_cool: mogliby Cię zwerbować po to abyś szukała antysemitów wśród studentów i ich wskazywała :classic_cool:

Gość ślij na @
19! Twój przedział :D ­ pierwszy raz widzę Kamila, według mnie ma trochę za wysokie czoło i dziwnie mu z oczy patrzy :D nie brałabym :O

to był ten temat, na którym smuciłam się brakiem piwa na uczelni :D miałam tam coś odpisać,ale wtedy mnie zbanowali :O tak czesto teraz bywasz w warszawie? nie no cyganom bym nie pożyczała :classic_cool: żydzi mi zobojętnieli...ale araby i turki?! u mnie na uczelni jest ich pełno! :( :( dzisiaj cała wataha...najpierw przyszła grupka z 6 potem doszło ich tylu,że stało chyba z 15 i czułam, że mnie obgadują w tym swoim plugawym języku (sami faceci) :O a potem jeszcze przyszła moja kolezanka w prześwitującej bluzce to dopiero mieli używanie :D strasznie hałaśliwe jest to tałatajstwo :(

w jutrzejszym odcinku Agatka spotka sie z nim, beda lezec z lozku, dziadek ich podejrzy :classic_cool: a potem agatka bedzie płakac, on jej cos wyzna...juz sie nie moge doczekac zazdroszcze jej 😭 no ma w sobie coś jakby brzydkiego, ale jednoczesnie przyciągajego szkoda,że Twój brat nie bywa na kafeterii :( na pewno miałby wzięcie :classic_cool:

Gość ślij na @
1-2 na miesiąc po 5 dni to nie aż tak często :classic_cool: a w jaki sposób ściągałabyś długi? :classic_cool: wynajęłabyś karków? :classic_cool: :D dobrze, że u mnie są głównie ludzie ze wschodu, a ciapatych widać tylko w klubach albo centrum :classic_cool: w Warszawie ciapaci chodzą jak u siebie i bujają się jakby byli panami świata :o

to ja z kolei w Warszawie w klubach widze wiecej Afroamerykanów :D ciapatych albo nie wpuszczają albo sie tam nie pchają ( wolą wyrywać lachony w swoich kebab budach :O ) zartowalam z tą lichwą :classic_cool: nie wynajelabym karków ani nie mam kasy do pozyczania :D wolałabym ruskich niż ciapatych :(

Gość ślij na @
za czasów gdy jeszcze studiowałam :( również rzucały mi się stada brązowo-skórnych, zawsze na taki widok przechodził mnie dreszcz lekkiej pogardy :O ­ raz wpadł z zamiarem skompromitowania mnie :O wydało się jaki mam nick i do tej pory muszę uważać czy nie piszę jakiś zboczeństw na swoim nicku :D :O

Gość ślij na @
jacy tam Afroamerykanie :D przecież to najprawdziwsi MUSZYNI prosto z Afryki, a nie Ameryki :classic_cool::D z tego co zauważyłem to u nas na ciapatych lecą głównie studentki KULu :D🖐️ cóż za ironia :classic_cool: zawsze możesz dorobić handlując piwem na uczelni :classic_cool:

to u mnie pewnie lecą na takich spragnione egzotyki dziewczynki z prowincji albo jakies totalne brzydulki, oraz perwersyjne zboczenistki :classic_cool: też patrzę na nich z pogardą :D ale wiesz na nich to lepiej w ogóle nie patrzeć, bo jeszcze to zrozumieją opacznie :/ Afroamerykanie :D bo murzyni jest obrazą :D podobno...a mnie to też śmieszy...wielu Murzynów nigdy nie było ani w Ameryce ani w Afryce... to tak jakbym ja byla oburzona,że ktoś nazwał mnie białą. Czyli brat wie jednak o kafeterii :classic_cool: to już coś :) co by było jakby przyniósł na rodzinne spotkanie wydrukowane Twoje teksty? :classic_cool:

o własnie :D siostra tzn kuzynka tego ładnego blondyna, poleciała na turka ;D to jedyny facet, który zgodził się z nią umówić :) ona ciągle fantazjuje o zyciu z nim ślubie itp. koleś ma chyba 165cm, wąsik itp :D a ona sie nim jara i mówi "mój turecki książe" :D :D chyba wolałabym być starą panną :classic_cool: a Wy? :classic_cool:

Gość ślij na @
również, na dodatek żyjąca w celibacie :O pewnych granic nie można przekroczyć :classic_cool: 🖐️