Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot z dwoma ogonami

Dlaczego faceci sa beznadziejni???

Polecane posty

Gość kot z dwoma ogonami

Wszyscy moi koledzy ze studiow podrywaja JEDNA dziewczyne (dokladnie jedna) a potem zala sie ze nie maja diewczyn a my (pozostae, te brzydsze) siedzimy jak te kołki i czekamy ze ktos sie nami zainteresuje....

Gość prawictwo pospolite121
brzydka jak noc listopadowa ?

Gość w sumie
dziwne, może ona wszystkim daje po prostu, to lecą jak muchy?

Gość kot z dwoma ogonami
wlasciwie to nie takie brzydkie ale oni co, tacy kurna piekni? to jest zawsze problem, dziewczyna jak jest srednia to sobie szuka sredniego ale facet jak juz jest nieteges z wygladu to i tak bedzie wzdychał do najpiekniejszej, ktora nigdy na niego nie spojrzy

Gość kot z dwoma ogonami
przeciez DBAMY o siebie! wygladamy calkiem niezle, ale i tak jestesmy niewidzialne

Gość prawictwo pospolite121
nie jestescie otyłe ?

Gość kot z dwoma ogonami
NIE. zaznaczam nie, nie i nie. ale jej nosza torbe bo ciezka, przyjezdzaja laptopa naprawic, malo co sie nie pobija, odprowadzaja na przystanek chociaz nie po drodze

Gość kot z dwoma ogonami
ja tak nie umiem kurna.

Serio jakiś koleś ci się żalił, że nie ma dziewczyny, czy tak sobie wmawiasz? To normalne, że jak już ktoś zabiera się za podryw to zaczyna od najładniejszej. W każdej dziedzinie życia wybiera się to, co jest najlepsze z potencjalnie dostępnych opcji.

Gość kot z dwoma ogonami
nie, zalil sie ze ta ladna go nie chce. chociaz nie, masz racje, wyobrazilam sobie....phi TAK, ale to dziala w dwie strony, jakby cie jakas nie chciala bo wolala kolege, to juz bys nie byl taki hop hej o przodu

Ale czy ty myślisz, że posiadanie dziewczyny jest celem samym w sobie? Jak się komuś dziewczyna nie podoba, to po co ma ją podrywać?

Gość kot z dwoma ogonami
ale to co maja zrobic te wszystkie nie miss polonia? zdechnac w samotnosci zezarte przez owczarki niemieckie?

Gość samotnikodzawsze....
wiesz a moze trzeba troszke wlasnej incjatywy wykazac zeby spodobac sie ktoremus zaczac rozmawiac itd nie da sie ?

Nie wiem co masz zrobić. Nie jestem i nigdy nie byłem zdesperowaną kobietą, której nikt nie chce, a do samych związków mam dość osobliwy stosunek. Piszę ci po prostu jak jest, żebyś się nie dziwiła i nie zadawała głupich pytań.

Gość kot z dwoma ogonami
ale co, mam sie SAMA poderwac? z ta inicjatywa to przez te glupie feministki, najlepiej to zebym sama facetowi wskoczyla do lozka, sama sie oswiadczyla, sama spytala o nr....

Gość kot z dwoma ogonami
a w ogole scislowcy sa uposledzeni w tematach damsko-meskich no niestety ale cos w tym jest...

nie wskakiwac do lóżka :D nie o to mi chodzilo :D dlaczego faceci sa beznadziejni w Twoim temacie bo nie podrywaja Ciebie ? wiesz moze rzeczywiscie jestes smutna kobieta i zdesperowana i przez to wokol Ciebie nie kreca sie faceci bo ich odrzucasz bo interesuja sie inna nie jest czasem tak ? a wogole masz kolegow w tym meskim towarzystwie ?

Gość kot z dwoma ogonami
smutna i zdesperowana, uwilebiam to jak mowi o mnie ktos kto mnie w zyciu nie widział ;-) no mam. KOLEGOW, dobrze powiedziane. i tylko kolegow

Gość kot z dwoma ogonami
kiedys mialam jakiestam powodzenie ale z takimi ladymi kolezankami chyba sie nie da

sprawiasz wrazenie takiej tutaj :D i zaden facet nigdy Cię nie chcial poderwac ?

Gość fajniee no ;>
No sory ale jak tacy przeciętni faceci mają podchodzić do przeciętnych dziewczyn jak Wy? Po co przecież takie jak autorka fantazjują o di caprio i innym leonidasie z Troi :D

Gość fajniee no ;>
Fantazjuja bo i tak niewiele z nich doczeka owego księcia na białym rumaku

Gość kot z dwoma ogonami
no bo TERAZ jestem smutna, czy to kurna jest DZIWNE? o, to moze ja opisze, w sobote bylam w klubie, caly czas ze mna tanczyl jakis chlopak, chyba z godzine a potem nawet nie raczyl poprosic o nr tel... poza tym podszedl jakis kolega kolegi i sie zainteresowal jak zwykle TA DZIEWCZYNA no, a poza tym jeszcze jakis był co mnie chcial macac po kolanie ZAJE-kurna-BISCIE

cos mi sie zdaje ze Ty masz jednak powodzenie.... a nie jest tak czasem ze za duzo odrzucalas potencjalnych kandydatow ?

Gość kot z dwoma ogonami
NIEPRAWDA, ja bym sobie wziela jakiegos normalnego, raz mialam b.brzydkiego ale fajny byl ale wam sie to nie wydaje logiczne, ze jak 10 facetow podrywa ta sama dziewczyne to tylko jednemu sie uda?

Gość kot z dwoma ogonami
tak, mam takie powodzenie ze szok. w piatek znowu gdzies ide i moge tu wrocic i napisac ze ABSOLUTNIE nikt mnie nie poprosil o nr. haha, jestem lepsza niż ten jasnowidz, jak on tam ma?