Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monique213213

Współczuje dziewczynom ,które w moim wieku mają dziecko

Polecane posty

Gość biedronka interaktywna
nic mnie nie bawi bardziej jak kobieta co twierdzi ze jej maz by nigdy jej nie zdradzil :D:D bo jak Twoj nie ma okazji :D Mojej sasiadki maz tez taki ze to niby z tych porządnych a kiedys odwiedziala ja dziewczyna z brzuchem.W sumie sama bym nie powiedziala ze on zdolny jest do zdrady taki flegmatyk w szoku bylam.No bo niby jak gdzie jak o 7 wyjazd do pracy a powrót o 15.30 z zegarkiem na reku.Okazalo sie ze to duzo mlodsza kolezanka z pracy (stażystka) chyba w przerwie na lunch to robili :D:D Autentyczna historia :) Nigdy nie mow nigdy

Gość to ja.....
dzieci nie mam. Co do puszczania to sie Ty puszczasz, sama sie przyznalas. Zycze Ci zebys jakiegos hiva zlapala od zula na lawce. Laski, ktore tak daja dupy musza byc bardzo nie pewne siebie, i ida do lozka z pierwszym lepszym ktory chce! Oby tylko chcial, oprocz biednego meza, ktory nie wie co za dziwke ma za zone.

Gość Monique213213
derpina - większość Twoich koleżanek ma dzieci?Moje niektóre mają ,ale większość jednak jest bezdzietna...Poza tym to ,że nie ma sie dziecka nie znaczy ,że nie można byc niezaleznym czy mieć prace

to ja.... daj jej spokoj oj dziewczyna po prostu zachowala sie jak pogotowie sexualne z pocieszanka no :D:D

Gość Autentyczna historia :)
nic mnie nie bawi bardziej jak kobieta co twierdzi ze jej maz by nigdy jej nie zdradzil bo jak Twoj nie ma okazji Mojej sasiadki maz tez taki ze to niby z tych porządnych a kiedys odwiedziala ja dziewczyna z brzuchem.W sumie sama bym nie powiedziala ze on zdolny jest do zdrady taki flegmatyk w szoku bylam.No bo niby jak gdzie jak o 7 wyjazd do pracy a powrót o 15.30 z zegarkiem na reku.Okazalo sie ze to duzo mlodsza kolezanka z pracy (stażystka) chyba w przerwie na lunch to robili Autentyczna historia Nigdy nie mow nigdy xxx i pewnie ty byłaś tą sąsiadką :) :) :) :)

dzieci nie mam. Co do puszczania to sie Ty puszczasz, sama sie przyznalas. Zycze Ci zebys jakiegos hiva zlapala od zula na lawce. Laski, ktore tak daja d**y musza byc bardzo nie pewne siebie, i ida do lozka z pierwszym lepszym ktory chce! Oby tylko chcial, oprocz biednego meza, ktory nie wie co za dziwke ma za zone. xxx oj uważaj bo jeszcze sama tego hiva załapiesz, albo już masz :)

Gość to ja.....
no nic nie poradze na to ze uwazam ze kobiety, ktore ida do lozka z zajetym facetem sa puste, i latwe. Sadze ze wiekszosc tak uwaza, oprocz tych ktore ida.

biedronka, Ja powiedziałam mojemu z góry - jak mnie zdradzisz - to Twoja strata ;) I on zdaje sobie z tego sprawę, że powrotu nie będzie. Masz rację, ja ufam swojemu, ale nigdy nie zaufałabym 100%, bo czasami to wielkie zaufanie może uśpić czujność i mamy klapki na oczach

Autentyczna historia :) ja mam 18 lat tępa strzało :D:D:D:D ale mnie teraz ubawilas no :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D

Gość Monique213213
Oj dajcie juz spokój z tą Autentyczna historią - po pierwsze nie o tym temat ,a po drugie może dziewczyna chciała was sprowokowac i sie cieszy teraz ,ze jej sie udało :p a zdrady - wiadomo są i będą ,ale to już inny temat:)

to ja..... idź spac, naprawdę twoje złote rady i myśli guzik mnie interesują :)

Monique, większość ma, trzymałam się z kilka lat starszymi dziewczynami, ale i te w moim wieku (teraz mam 26 lat) mają już dzieci. Niektóre żałują, inne nie.

To nic nie szkodzi, to ja... w twoim wieku już dawno męża miała :)

derpina to mądra z Ciebie kobieta :)

Gość Monique213213
z moich tak z 10 % ma dzieci , reszta nie ma. Ale ja przewaznie mam koleżanki i znajomych w wieku 22-24 lata

Gość to ja.....
a czy ja sie pytalam czy ciebie interesuja, gdzies mam twoje zaiteresowania bo twoim zainteresowaniem jest sie puszczanie. jestes gleboka, szeroka i zarazem pusta. ;(

Idź napisz o tym książkę i ją wydaj :)

Gość Monique213213
Nie karmcie trola ;)

Gość to ja.....
idz daj dupy gdzies bo nudzi ci sie. Tym milym akcentem koncze, ty napewno soebie cos jeszcze napiszesz, ale watpie zeby bylo to cos porywajacego papa owocnego lapania syfa

idź weź coś na wstrzymanie i na nerwy :)

Gość 20latkaaaa
ja urodziłam dziecko w wieku 19 lat... i powiem szczerze moj syn jest dla mnie wzystkim ale nie ma dnia zebym nie wyobrazala sobie zycia bez niego . Jestem uwiazana fakt nie polece sobie juz do AMeryki nie pojade na impreze na Ibize nie pojde w 3 dniowy balet ch*j wie gdzie do pracy tez nie na studia DZIENNE zeby miec kontaktz ludzmi tez nie po prostu nic nie moge robic ... juz nie mowie o tym ze boje sie swojego faceta stracic bo jak go strace to kto bedzie chcial taka z dzieckiem... czasem by,m t o wsyztsko rzucila w pi..zdu ! Nie pisac ze jestemwyrodna matka bo kocham swoje dziecko i zapewniam mu jak najlepszy DOM po drugie zabezpieczalam sie tabletkami !!! i nie tylko !!! Kazda mloda mama ktora wczesniej prowadzila TOWARZYSKIE zycie bedzie wiedziala o co chodzi i ja osobe z tematu rozumiem ! tez planowałam dziecko an 30stke

Gość 20latkaaaa
Aha .. Tak jeszcze napisze .. Nadal mam piekne jędrne ciało roz 36 :D cycki wieksze :D wiec tyle z tego .

20stolatka I to jest jak najbardziej normalne. Z tą Ameryką to zawsze bylo moje marzenie, a w końcu życie pokierowało mnie tak, że tu właśnie poznałam swojego męża i tutaj też mieszkam na stałe. Wiesz, plus jest taki, że mając 35 lat Twoje dziecko będzie już samodzielne i wtedy możesz podbijać świat :) Choć lat młodości już nie odzyskasz - zawsze można chociaz po części nadrobić

Gość 20latkaaaa
no wlasnie lata młodości już nie odzyskam a przecież teraz to one są dla mnie najcennijesze a majac 35 lat to chcialam bym już spokoj . jak kazda moja koelznka czy kolega a nie ze ja siedze na necie i sie zale obcym ludziom :! pierwszy raz tak mnie tchenlo

Gość 20latkaaaa
Z ta Ameryka to tez moje marzenie od 5 roku zycia ! ale nawet gdybym chciałą wyjechac facet mnie nie pusci tzn mnie puści ale dziecka nie a jednak zgoda ojca jest potrzebna a przeciez ja kocham swoje dziecko i nie potrafiła bym go zostawić ..

Gość lalalalalaaaaaaaa
Współczuje bo dziecko to niby skarb , to prawda ,ale nie wyobrażam sobie osobiście już teraz zrezygnować z młodości , z imprez , z wolności takiej całkowitej ,z wydawania kasy tylko dla siebie, z figury nastolatki.. Dzisiejsze kobiety .....

Gość rgsg
20latkaaaa A po co chcesz jechać do ameryki ? Zwiedzać czy zostać czy co?

Gość rgsg
derpina Ale ty tępa jesteś w ameryce jest bieda i ciężko u nich z pracą a tutaj na pewno ma pracę i po za tym tam są różne kultury a nie każdemu to odpowiada albo on czuje się tu szczęśliwy i nie chce wyjeżdzać powodów może być mnóstwo w każdym bądź razie w amercyce jest mega kapitalizm u nas jest demokracja i jak w usa jesteś biedny jesteś nikim i zdychasz na ulicy u nas jej chociaż trochę lepiej z tym akurat