Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskiiiiii

Przestancie pitolic tylko lepiej powiedzcie jaka temperature macie teraz w domu?

Polecane posty

Gość ciekawskiiiiii

U mnie jest 19 stopni i zimno mi jest :) Glownie w stopy.

Gość ciekawskiiiiii
Spicie?

Gość to ja.....
my mamy 25, w sam raz, jak dla mnie, dla meza goraco.

Gość ciekawskiiiiii
Dla mnie 25 to moze by nawet bylo za goraco. Ale dziwie sie osobom, ktorym przy tych 19 stopniach jest cieplo :)

Gość to ja.....
ja bardzo lubie ciepelko.

Gość bambaryłka wasza
Ja tam nie wiem

Gość ciekawskiiiiii
A maz jaka lubi temperature i jakie macie ogrzewanie?

Gość husaria2012
30

Gość accapulcco
24

Gość to ja.....
on by wolal cos ok 22 st. Mamy ogrzewanie centralne. W mieszkaniu mieszkamy, ale mama ma dom i ma chlodniej, dom trudniej ogrzac.

Gość __oo__
21 jest ok, jak się siedzi, bez ruchu. W ciągu dnia 20 wystarczy.

Gość ciekawskiiiiii
30? Chyba jaja sobie robisz :) Jak mam tyle latem to sie poce, a spac w takiej temperaturze sie nie da.

Gość ciekawskiiiiii
21 to tak w ostatecznosci. Najlepiej jest 22-23 :) Fajnie macie.

Gość husaria2012
dziewczyna włosy suszy od godziny pewnie dlatego tak gorąco ;)

Gość biedronka interaktywna
30 stopni mieszkanie w bloku.Odpierdolilam grzejniki na 5 bo przeziebiona jestem i mi zimno

Gość ciekawskiiiiii
Ja tam pale caly dzien, ale jak jest zima to musi byc zimno. Pamietacie ten tekst? :D

Gość to ja.....
a mieszkasz w domu czy w mieszkaniu?

Gość ciekawskiiiiii
W domu z CO :) Niestety dla wiekszosci taka temperatura jest ok. No moze do spania bylaby jeszcze dobra.

Gość to ja.....
ja do spania to w ogole lubie jak jest goraco. Ale ja lubie sie wygrzewac latem, jak jest upal na sloncu, wiec nie ma sie co dziwic ze ja lubie jak jest cieplutko:)

24 stopnie ustawione w całym domu... jak jest mniej to mi zimnoooo :( Nie lubię w domu nosić żadnych skarpetek czy tam czegoś na nogach, i muszę mieć krótki rękaw. Dlatego poniżej 24. jest mi za zimno. W łazience mamy 25 stopni. Dziecko też lata w krótkich rękawkach, też kapci nie znosi :) I ja i syn śpimy odkryci, bo tak lubimy. Mój mąż za to nawet jak jest 26 stopni to musi się przykryć pod nos grubą kołdrą, musi mieć zawsze grube skarpetki i długi, ciepły sweter :D

Gość to ja.....
to Twoj maz albo taki zmarzlak albo zagoraco mu, ale moj maz tez lubi sie przykrywac caly a ja odkryta lubie

Gość ciekawskiiiiii
TaMila, to wieksze zmarzlaki z Was jak ze mnie, ale jak jest dziecko to powinno byc cieplej. to ja... a ja latem wlasnei nei lubie upalow.

Kurcze, on twierdzi, że nie jest mu zimno, ale lubi być przykryty :) U nich w domu było zawsze 26-27 stopni. Do teraz tak jest. Jak teściów odwiedzam to w bluzce na ramiączkach zawsze, bo inaczej się pocę :D

Gość ciekawskiiiiii
TaMila rozmawiasz tylko z kulturalnymi ludzmi? Nie znasz mnie :D Lepiej nie rozmawiaj ze mna :D U mnmie w domu jest 26-27 ale latem. Troche przesada to juz jest :)

No właśnie ja wiem, że powinno być chłodniej! Dla dziecka chłodniej jest lepiej... ale najgorzej jak się człowiek nauczy żyć w wyższej temperaturze. Ciężko to potem zmienić :D Już próbowaliśmy zrobić chłodniej, żeby syn sie przykrył w nocy, ale nie, on ledwo coś poczuje na sobie, to kopie aż się odkryje, więc znów zaczęliśmy robić naszą stałą temperaturę... I te 24 stopnie są dla nas w sumie najlepsze.

Gość ciekawskiiiiii
To pewnie sporo wydajecie na ogrzewanie?

Jeśli ktoś w rozmowie ze mną jest niekulturalny, wulgarny itd, to go olewam, nie wdaję się NIGDY w pyskówki. I tyle w temacie.

Gość ciekawskiiiiii
Dobra ide pod prysznic, bo specjalnei sobei nagrzalem. Dzieki Wam za odpowiedzi :) Niech Wam Bog w dzieciach wynagrodzi :D

Kiedyś wydawaliśmy więcej, gdy dom nie był ocieplony. Ale znów sporo górników było w rodzinie i mieliśmy węgiel taniej. Teraz mamy dom z każdej strony ocieplony, poddasze wykończone i to daje ogromną różnicę w cenie ogrzewania. Piec jest z podajnikiem, więc nie ma potrzeby już latać tam co chwilę jak kiedyś. Nie wychładza się szybko. Kiedyś przez noc temp. spadała od wieczora nawet o 5-6 stopni. Teraz może o pół stopnia...

Gość Starodrzewu dostosuj
9C, otwarte okna, ja to mors piiii jestem i siedzę w majtkach i cyckonoszu :D Siora jak do mnie wpada to okna zamykam i kaloryfery na maksa odkrecam bo z zimna się trzęsie :D Ona to straszny ciepluch a ja mors :classic_cool: