Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjkhfkderjflj

chce isc do lekarza - jak to jest w polsce?

Polecane posty

Gość sjkhfkderjflj

chce isc do lekarza w polsce z nfz konkretnie ginekologa. czy moge isc do obojetnie jakiej przychodni gdzie jest ginekolog i sie po prostu zarejestrowac? i ile mniej wiecej trwa czekanie na wizyte? sprawa nie jest pilna ale bede tutaj tylko do polowy grudnia

jęsli udałoby Ci sie zapisać na wizyte na maj przyszłego roku to powinnaś sie cieszyć. Na nfz są takie kolejki, ze na serio lepiej wydać tą stówe a mieć lekarza szybciej :/

Gość gfdgfgthg
Możesz iść gdziekolwiek, tylko musisz mieć świstek że jestes ubezpieczona.

Gość gfdgfgthg
chyba masz coś z głową!!! ja chodze na nfz, dzwonie, umawiam się np na przyszły tydzien.

Gość sjkhfkderjflj
do okulisty to wiem bo juz sie dowiadywalam. ale ze do ginekologa? kurcze przyjechalam na 2 tyg urlopu do polski i chcialam sie przebadac bo potem to nie bede miala kiedy...

Gość gfdgfgthg
U okulisty byłam na nfz też osttanio bo robiłam nowe okulary i miałam termin na za 2 tygodnie!!! nie gadajcie bzdur

Gość sjkhfkderjflj
do dobrze, pocieszylas mnie :) jutro sie pojde zapisac

Gość sjkhfkderjflj
niestety dla mnie 2 tyg to za dlugo, musze albo w tym albo w nastepnym tyg miec wizyte. ale jutro sprobuje, dziekuje wam :)

zalezy od miasta , wiec gfdgfgthg nie pierdol że dzwonisz i masz. W tym roku w kwietniu chciałam sie zapisac do gin z nfz, na zwyłego najbliższy termin był lipiec, a na takiego co wypisze jeszcze receptę to wrzesień.