Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calavera

Dziwne, ale wczoraj zdałam sobie sprawę jaki jest cel życia

Polecane posty

Gość Calavera

Jak się pokazało wszystko co najcenniejsze okupione jest najwyższym ryzykiem, ale też i największą przyjemnością i przez to myślę, że podejmowanie ryzyka jest najważniejszym celem naszego życia.

Gość IIIIII II I II
Nie celem, a środkiem do osiągania celu, puknij się w ten pusty łeb!

Gość fajna olka
nie mam celu, zyje sie z dnia na dzien nic nie robiac

Gość Problemix
hahahahahahahahaaha :D

Gość Calavera
Właśnie ludzie myślą, że najważniejszy jest cel, a najważniejsze jest dążenie do niego. Ostatecznie i tak wszyscy umrą i wszystko co się osiągnęło przepadnie, a to dążenie do celu wyrabia charakter, rozwija. Cel nie jest najważniejszy, bo raz osiągnięty daje poczucie spełnienia i zaraz potem pustki i człowiek wyznacza sobie nowy cel. I dlatego to jest najważniejsze, dążenie do celu, a co za tym idzie ryzyko. To nas hartuje.

Gość Problemix
:O

Gość LUKSUSOWA BAZUKA
EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!! EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW EVERYBODY DANCE NOW YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pewnaosoba
ogloszenie znalazlam -niestety z zeszlego roku, ale moze jakis kontakt...? Poszukuję osoby kreatywnej, dla której robienie filmów jest życiową pasją. Osoba ta powinna znać się na całości procesu kręcenia filmów, czyli napisać scenariusz, nakręcić zdjęcia, odpowiednio oświetlić plan, nagrać dźwięk, zmontować całość w film i nagrać na płytę gotowy projekt. Filmy, które planuję zrealizować będą miały charakter poradnikowy i instruktarzowy, czas trwania do 4 min. Zainteresowane osoby proszę o przesłanie próbki swoich prac na adres: p.slezak@pegasus.pl. Skontaktuję się z wybranymi osobami, których prace mnie zainteresują. Piotr

Gość zasada numer jeden
psychologia rozwojowa moja droga, poczytaj artykuły Maslow'a o potrzebach i motywacji. ciekawa lektura 🖐️

Gość zasada numer jeden
zaspakajaniu potrzeb*

Gość Calavera
Wedle mojej klasyfikacji kafeteriane są nic nie warci, bo nie realizują, ba nawet sobie nie stawiają żadnych celów do realizacji w życiu. :P

Gość Calavera
wyjadam rodzynki z sernika na czas bede startowala w rekordach guinessa i to jest moj cel

bo kafeterianie realizują cele nadrzędne, czyli te długoterminowe, opierające się na UWAGA - wizji przyszłości... ERGO celem jest tutaj samo planowanie strategicznych dla realizcji - zadań:classic_cool:

Gość Calavera
Ukośnik nie nadążam

do realizacji celu nadrzędnego potrzebna jest pełna koordynacja celów podrzędnych, które z kolei opierają się na planowaniu. SUMA SUMARUM cel jest składową pomniejszych elementów. jedynie pełne i całosciowe zespolenie czynników prowadzi do osiągnięcia celu

Gość Calavera
Ty podszywie odczep się ode mnie, chyba że dążysz do jakiegoś celu podszywając się pode mnie. Planowanie to zero ryzyka, a ryzykowanie jest celem.

pierdolisz. ryzyko jest elementem niepoządanym w tej całej misternej układance. zapisz to sobie:classic_cool:

Gość Calavera
Ryzyko jest największą wartością w życiu. Jak ktoś dostaje kasę za darmo to parszeje. :D A jak sam na nią zapracuje to rządzi, jest mocny, zahartowany. Jak człowiek sam ma dojść do wszystkiego to jest najlepszy, bo pokonuje trudności, czego nie umie ten, któremu coś łatwo przyszło. Pewnie jakby się przyjrzeć to najwięksi mistrzowie sportu / najbogatsi miliarderzy zaczynali od zera.

jak wolisz ja idę w barłóg dobranoc

Gość Calavera
a tak naprawde to jestem dość młodym gnojem i potrzebuje adrenaliny tak jak wszystkie gnoje.