Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala.dalia24

mam HIV

Polecane posty

Gość biala.dalia24
dzisiaj już znacznie lepiej się czuję.mój chłopak niestety też jest zarażony ,zaraził się ode mnie niestety.dzisiaj przyszedł długo rozmawialiśmy,powiedział ,ze mnie kocha i nie zostawi.on zrozumiał ,że ja nie wiedziałam o chorobie,zaraziłam się w poprzednim związku.jak myślicie powinnam skontaktowac się z poprzednim facetem i jego kobietą czy dac spokój i zając się swoim życiem?

Gość lekarka radzi
Witaj, nie możesz współżyć seksualnie nawet z obecnym facetem, gdyż będzie dochodzić do nadkażeń czyli tzw. superinfekcji. Natomiast musisz powiadomić o swoim nosicielstwie poprzedniego partnera i ew. jego kobiety. Trzymaj się.

Gość biala.dalia24
jakich nadkażeń ? nie rozumie,przecież i tak jesteśmy chorzy? :(

Gość Pan oceniacz Muszelek
:(

Gość gość
lipa jak c**j

Gość gość
biala.dalia24, idz i zadzwon do bylego i powiedz mu ze cie zarazil i skontaktuj sie z jego kobieta, lub kobietami one pewnie tez sa zarazone i pewnie zarazily swoich bylych. musisz powiedziec potem bedziesz zalowac i winic siebie ze z twojej winysa zarazone.

Gość gość 86
Hej szukam kogos kto jest zarazony hiv i chcialby mi pomoc :) Otoz potrzebuje probki z zakazona krwia. Zaplace :)

Gość gość
O kuzwa, ty serio pytasz?świat schodzi na psy

Gość gość 86
No serio serio pytam

Gość gość
Po co ci to?

Gość gość
Jak to po co? Pewnie chce kogoś zarazić a to jest surowo karane!

Gość Kuc
Jakiś czas temu poznałam w klubie faceta o imieniu Włodzimierz Kuc. Wiem to głupie. Podobno wybiera najmłodsze dziewczyny zaprasza je do domu i tak wszystko organizuje.

Gość gość
no sory, byłaś nowoczesna, teraz się wylecz nowocześnie - najlepiej ze stadem oszołomów co mają lek na hiv aplikowanego z penisa. no niestety. Krzysztof D.

Gość Małgoress
Dlatego lepiej uważać na tego typu facetów. Szczególnie jeżeli robi się to bez zabezpieczenia ryzyko zachorowania jest bardzo duże.

Gość wiruskomputerowy
Chętnie poznam kobiety od 18 lat do około 45, które są zakażone wirusem HIV. Interesuje mnie znajomość oparta m.in na seksie. Musisz być atrakcyjna. Poprostu nie boje sie HIVa , sam sie nigdy nie badałem na to. Nie wierzę w tą całą teorię że HIV wywołuje AIDS. Ot zwykły nieszkodliwy wirus. Ogólnie nic mi nie dolega i czuję się dobrze. Wymagam od Ciebie pozytywnego wyniku badania na HIV do wglądu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Lubię seks i nikt mnie nie będzie straszył jakimś AIDSem i innymi chorobami. Nie szczepię się na nic. W dzieciństwie byłem zaszczepiony na różne rzeczy ale naszczeście nic mi sie nie stało od tych szczepionek chyba. Grype pewnie wiele razy przechorowalem czy inne choroby i wyzdrowiałem.

Gość gość
"i sam mam HIV" dodaj

Gość Justyna24_24
Dlatego lepiej uważać na napalonych facetów w klubach.

Gość Gościnova
Ja kiedyś poznałam Trybsona w klubie także różni są tam ludzie. Nie każdy musi być zarażony wirusem HIV ale fakt jak facet zaprasza od razu kobietę do domu to świadczy tylko o tej kobiecie, że jest po prostu szmaciurą bo żadna normalna nie poszłaby.