Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogobojny28

Piekło - Czy mamy szansę go uniknąć?

Polecane posty

Gość Bogobojny28
Kończę temat. Zrobiło się nieprzyjemnie. papa wszytkim dobrej woli :* ( i złej :D ) pozdrawiam

Gość Bogobojny28
a ile jest tych relacji A jak wytłumaczysz to że w każdej religii kobieta to zło !

Gość Bogobojny28
dobra wszyscy wiemy że jesteś na dole zimna jak zokonnica idź spać

całuski bogobojny, nareszcie sie rozładowałam, wyrzuciłam z siebie świńskie mysli i pokazałam jaka jestem naprawdę.

Gość Średniego wzrostu kobietka
Dlaczego tak ze sobą rozmawiacie nie umiecie prowadzić normalnej rozmowy ?!

Gość Bogobojny28
A jak wytłumaczysz to że w każdej religii kobieta to zło ! Odpowiedz nie odpowiesz bo nie wiesz

Gość Bogobojny28
nie jestem świntuchem ja tego nie pisałem

Gość to bardzo proste
Religie zostały stworzone przez mężczyzn którzy widzą zagrożenie w kobiecej seksualności więc dla nich kobieta = zło. Zresztą nie jest tak w każdej religii, bo są religie gdzie kobieta jest równa mężczyźnie, a nawet wynoszona na piedestał, jak w hinduizmie. religie splataja się z obyczajowościa a ta ma bardzo stare i prymitywne korzenie, wiec nic dziwnego że antropologia poszczególnych religii jest bardziej lub mniej prymitywna. Tak jak ty :)

Gość Giggi
kobieta w każdej kulturze i rasie była nikim niestety na szczęście to się zmieniło przynajmniej w europie

Gość to bardzo proste
sama jesteś prosta może wyjątkim jest tylko twój induizm kretynko ale w chrześcijaństwie kobieta nie jest przedstawiana w dobrym świtele w judaiźmie też a buudyzm no cóż azjaktki słyna z uległości .... a muzłumanie ? Ci to dopiero uważają za zło kobietę w szczególności białe europejki najchętniej by je zajebali

Gość to bardzo proste
ja podałem 4 główne religie świata a ty jedną 🖐️

Gość to bardzo proste
a co to jest induizm? Wgłębiałaś sie kiedyś w to zagadnienie, czytałaś cos innego niż net? Sama jestes kretynką.

i tak się niestety kończą próby dyskusji z idiotkami z kafeterii - muszę sobie znaleźć forum dla normalnych ludzi a nie dla uposledzonych, jak tutaj.

moja rozmówczyni która co chwilę kradnie mi nicka, potrafi się wypowiedzieć najwyżej na temat jajek na twarzy, czegos tam rozjechanego co wystepuje u niej samej i innych zjawisk fizjologiczno - seksualnych :D