Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olelelleedjdjjd

siędzę całymi dniami w domu. nie wiem co ze sobą zrobić. życie ucieka mi przez

Polecane posty

Gość olelelleedjdjjd

palce. jestem młoda, niedawno się przeprowadziłam do większego miasta... ale co z tego. nie mam pomysłu co ze sobą robić. chciałabym poszaleć, poznać jakiś ludzi, ale nie mam pojecia jak? nie stać mnie na żadne zajecia typu fitnes tenis czy inne tance. staram sie codziennie wychodzic z domu, ale to powłóczę się po galerii, czy spaceruję godzinami, ale przecież nie podejdę do kogoś tak o i nie zapytam się czy pojdzie na kawe :o

Gość beznadziejna Olciaaaaa
jej tak jak ja tylko mieszkam na wsi. Zero kasy,. brak wyksztalcenia, brak znajomych, brak pracy, brak wszystkiego! wiem co czujesz... ja nawet nie wychodze z domu a mam 19 lat. a skad jestes????

Gość Gjdaqjtdaqg
Jest wiele darmowych imprez i wydarzen, na ktorych mozna poznac ludzi

Gość beznadziejna Olciaaaaa
ja pierdziele zazdroszcze Ci tego ze mieszkasz w miescie. :/ ja na twoim miejscu bym poszla popytala o jakas prace bo w miescie sa duze mozliwosci.. ja na wsi nic nie znajde takie to zycie live is brutal :D

Gość rgtrw
olelelleedjdjjd Dlaczego nie zapytasz ?

Gość pooooznam
napisz skad jestes jak Krakow to chetnie sie z Toba spotkam :)

Gość pooooznam
tak naprawdę to kocham ciapatych facetów, ale oprócz tego jestem wścibski jak kwiaciara z krakowskiego rynku, więc chciałbym sie czegos o tobie dowiedzieć.

Gość To może
trochę głupi pomysł ale kto nie ryzykuje ten w kozie nie siedzi. Zwyczajnie jak będziesz w galerii to tam gdzie jedzą zamów coś i podejdź do jakich dziewczyn czy możesz się przysiąść. Może się rozmowa jakaś sklei i koleżanki poznasz. Albo zagadaj w perfumerii lub jakimś empiku o byle gówno co sądzi.

Gość olelelleedjdjjd
ja nigdzie nie pisałam, że nie mam pracy. pracę mam. raz na dwa tygodnie jade do biura, a tak to kilka godzin dziennie na kompie - nie ma potrzeby jezdzić codziennie. kasę mam niemałą, więc pracy nie zmienie, ale co ja kierownika 20 lat starszego mam gdzieś wyciągnąć? darmowe wydarzenia? jak tego szukać? i niestety nie jestem z krakowa.

Gość pająk niechlapek
też tak często miewam... włuczę się bez sensu.... niby wśród ludzi się idzie, a jednak samemu... no właśnie do nikogo nie podejdę, bo w Polsce przyjęte jest, że tak się nie robi, ludzi bardzo zamknięci są i nieufni ps. tzn. aktualnie mam dziewczynę, więc nie czuję potrzeby szukania kogoś, ale generalnie wiem o co chodzi, bo często tą samotność wśród ludzi odczuwałem