Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jelita mnie bola

Boli mnie bardzo brzuch co robic Anglia ?

Polecane posty

Gość Jelita mnie bola

Witam juz drugi tydz boli mnie brzuch zawsze mialam problemy z wyproznianiem ale teraz to juz prawie w ogole sie nie wyprozniam cokolwiek zjem od razu zaczyna bolec mnie brzuch do tego robi sie wzdety gdzie mam isc z tym problemem do zwyklego GP czy do szpitala moze ? A w weekend ? W tym tyg zaczrlam prace na kontrakcie i nie chce sie juz zwalniac czy brac "sicka" co robic ? :(

Gość htc desire___
:D a mnie boli fiutek ale jestem kobieta :P

Gość cosmic_dust
podobno olejek rycynowy jest dobry na takie problemy... mozna kupic w polskim sklepie. Ja uzywam go na maseczki do wlosow, ale jego glowna wlasciwosc to pomoc gdy ktos cierpi na zaparcia.

Gość Jelita mnie bola
Tak tylko ze js czuje ze bola mnie w srodku moje flaki tak jakby ktos mi je sciskal tepy bol i pomiedzy zebrami tez :( w nocy spokoj a w dzidn sie zaczyna

Gość czopki glicerynowe albo
sol gorzka,jest w kazdej aptece nawet w anglii!!!! wyproznisz sie szybko i bez bolu brzucha -jak przy herbatkach odchudzajacych-przynajmniej ja tak mam,okropnie mnie bolal brzuch,a z sola nie mam problemu :)

Gość marika..
no spe polecam, jest w polskich sklepach

Gość huihiu
boze, ale ci tu debilne rady daja!! NIe bierz zadnych swinstw, tylko sprobuj przez dwa dni nic nie jesc, pij tylko ciepla wode i herbate zielona. Masz jakies stan zapalny i musisz dac szanse organizmowi sie zregenrowac. Do lekarza na razie nie ma co isc, bo dostaniesz srodek przeciwbolowy:O