Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOminikaSz

z czym ćwiczyć?film/płyta

Polecane posty

Gość DOminikaSz

WItam, możecie polecić jakieś płyty/ filmy/ adresy internetowe, z których korzystacie do ćwiczeń w ramach diet odchudzających? Wiem, że ćwiczenie to sukces diety, ale moja płyta już mi się znudziła...Nie jestem w stanie już z nią ćwiczyć, ileż można to samo. Proszę o podpowiedź, z góry dziękuję.

Cześć :) Ja aktualnie ćwiczę z Jillian Michaels. 3 zestawy po 20 minut. Od łatwego do trudniejszego. Poprzednio ćwiczyłam Mistrzowie Fitness Idealny brzuch. 5 zestawów po 10 minut. Teraz w modzie jest Ewa Chodakowska, mam jej 3 zestawy po 40 minut i płytę z grudniowego Shape'a, gdzie są 3 zestawy po 20 minut, oglądałam na razie i są ciekawe. Poza tym mam inne płyty z Shape, z Vita, jakieś pilatesy itp. Sporo tego.

Gość Dominikasz
Dzięki:) a gdzie nabyć tą pierwszą?

Kupuję na allegro, tylko musisz dobrze szukać, bo widziałam, że u jednego sprzedawcy płyta Jillian kosztowałam prawie 50zł!!! A ja kupiłam za mniej niż 20. Możesz kupić teraz Shape z płytą i widziałam, że w magazynie Vita są ćwiczenia na brzuch.

Gość Dominikasz
Kupiłam Shape:) Dzięki:)))

Gość juleczkajestem
Osobiście polecam ćwiczenia z Ewą Chodakowską. (wiem, że swojego czasu płyty mozna było kupić z skape'm) nie ma nic lepszego niż trening turbo w 4 tyg! wzięłam się za to w wakacje, ponieważ w ciągu roku nie mam zbytnio czasu i za nic nie żałuję. :) trochę silnej woli i wychodzisz na plażę jak ta laska :)