Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menadzermaja

guzek z tyłu głowy u 3-miesięcznego niemowlęcia

Polecane posty

Gość menadzermaja

Witam dziewczyny Jestem tu nowa choć często czytałam wiele wątkow na kafeterii. Wczoraj głaskajac główkę moje córeczki wyczułam mały ok 1 cm długości i ok 0,5 szerokości guzek z tyłu główki jakieś 4 cm za uchem. Guzek jest twardy, nieruchomy można by nawet powiedzieć że to tak jakby jakiś wypustek kości lub coś w tym stylu. Ogólnie córcia jest radosna, dużo sie śmieje, je normalnie. Kupki też w normie. Jednym słowem wszystko ok tylko co to jest ten guzek? Pomóżcie

Gość kropkakreska
Stwierdzic tego przez pisanie sie nie da.Jesli masz obawy to skonsultuj sie z lekarzem.Moze nie ma potrzeby sie zamartwiac.

Gość Idz do lekarza :)
mysle ze nie ma powodu do zmartwien - moj syn tez miał takie wyrostki -2 z tylu glowy i wszystko jest w porzadku ale najlepiej SPYTAJ LEKARZA . pozdrawiam !

Gość menadzermaja
Dzięki, pod koniec tygodnia mamy szczepienie to spytam sie pediatry o ten guzem. Choć szczerze mówiąc nie wiem nawet czy właściwie określiłam go mianem guzek. Jest twardy, gdy dotykam go mała nie płacze nie denerwuje sie wiec zapewne ją nie boli. A czy słyszałyście coś może o wypustkach na główkach niemowlaków. Bo mi kiedyś chyba sie coś odbiło o uszy ale nigdzie nie mogę znaleźć