Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abboard

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość abboard

dziewczyny moja dwuletnia corka ok tygodnia temu zaczela sie budzic o w nocy po ok 3 godz po polozeniu.Stracila apetyt,zachowuje sie normalnie bawi sie i jest grzeczna,ale wczoraj znow sie przebudzila,wzielismy ja do siebie do lozka i mala zgrzytala zebami troszke,czy to moga byc owsiki.Nie widze u niej zadnych robakow przy pupci,ale czy zawsze je widac?POmozcie.

Gość abboard
dziewczyny wypowiecie sie

Gość jeśli ma owsiki
to wychodzą z pupy po 2 godz. od zaśnięcia, więc wtedy jej sprawdź. Może budzi się właśnie dlatego, bo swędzi ją pupa. Zgrzytanie zębami, brak apetytu i wzrost apetytu na słodycze to tylko niektóre objawy owsików. Najlepiej wybierz się do lekarza, nie zwlekaj!

Gość abboard
juz sie umowilam,po drugiej mam wizyte,aha czyli jak ona sie budzi wlasnie po tych 2 godzinach to sprawdzic pupe,ok dzieki

Gość jeśli ma owsiki
tak właśnie wtedy jej sprawdź, jeśli ma to powinno być je widać przy odbycie, chociaż lepiej żeby nie miała :) sama tak sprawdzałam, bo miałam podejrzenia, że syn ma owsiki, ale na szczęście nie ma :)

Gość abboard
tylko wlasnie mi objawy pasuja,brak apetytu,choc wczesniej jadla duzo,czerwona,obszczypana pupcia, pobudki w nocy,gdzies ok 2-3 godz po zasnieciu,zgrzytanie zebami,zobaczymy co lekarz powie,to juz tydzien jak sie tak budzi,ale dopiero wczoraj pomyslalam o owsikach bo uslyszalam to zgrzytanie.

Gość owsiki albo stres
...

Gość abboard
ale coreczka nie ma stresow,nikt na nia nie krzyczy,ani nic sie ostatnio nie zmienilo hmm..

Gość na owsikach sie nie znam
Na owsikach sie nie znam, wiec nie wiem jakie sa objawy. Ale zapytam jak u niej z zebami tzn. piatki juz ma? Bo wlasnie miedzy 23 a 33 miesiacem moga wychodzic piatki. Jedynie ta czerwona pupka by nie pasowala, ale tak to brak apetytu, zgrzytanie zebami, jak lezy to bardziej boli/przeszkadza...

Gość abboard
bylismy u lekarza,obejrzal pupke,lekko wysuszona i zaczerwieniona jest,ale owsikow nie ma,kazal obserwowac i jak zobaczymy cos to zrobi badanie kalu.dostalismy krem na pupke.Ale jak wrocilismy to zobaczylam na karku taka wysypke lekka i tak sobie pomysAlam,ze ostatnio jej ktos kupil te cukierki skitlles i odkad je dostaje to zaczelo sie budzenie w nocy.Nie wiem czy to moze byc przyczyna.Jak myslicie?A to zgrzytanie zebami to nie cala noc,tylko dwa razy tak zazgrzytala.sama juz nie wiem co myslec

Gość abboard
zabki ma wszystkie,oprocz wlasnie piatek

Gość abboard
dzieki za pomoc,rzeczywiscie jej piatki wychodza,ma czerwone i jej sie przebijaja,dziekuje bardzo