Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drastyczniepiekna3456

czy ktos z was jest teraz na glodowce?

Polecane posty

Gość drastyczniepiekna3456

bo ja od 3 dni. jest ktos?

Gość i co,serio nic a nic nie jesz?
jak dajesz rade?ja wlasnie wpieprzam lunch.

Gość cccccccddddddddfffff
ja jestem ,bo nie dostałam jeszcze wypłaty inie mam co jesc:-0 od 2 dni

Gość szczupła ale jedząca
Ja nie, bo nie muszę. Właśnie jem pyszniutkiego drożdżowca grubo posmarowanego masłem. Wczoraj zjadlam chrupki orzechowe z biedronki, pyszniutkie. Lubię bardzo białą czekoladę, jak rozpływa się w ustach. Na obiad mam pierożki ruskie wyśmienite, ze smażoną cebulką. Aż mi ślinka cieknie na samą myśl. Podgryzam sobie teraz batonika z karmelem 🖐️ pozdrawiam wszystkie biedne dziewczyny ktore musza sie głodzić, sercem jestem wami, na szczescie mam rozmiar XS i niedowage i moge jesc co mi sie podoba, a kocham jesc...

Gość devokado
ja byłam 25 dni na głodówce. 5 lat temu. nie przemówię Ci do rozumu, ale z doświadczenia wiem, że to koszmar. nie tyle co w czasie głodówki, a potem. piłam tylko wodę by się nie odwodnić i kawę by nie zemdleć. schudłam 20 kg! początkowo wyglądałam super. a potem byłam prawie łysa, bo brak witamin spowodował, że włosy leciały mi garściami, zęby zaczęły mi się psuć, cera początkowo się oczyściła z toksyn ale potem byłą blada i naciągnięta dziwnie, oczy miałam jakbym dostała niezłe manto. zaczęłam potem jeść normalnie, bo jak już coś weźmiesz do buzi to nie możesz się opanować i zjadasz wszystko i wyglądasz dwa razy jak na początku i tyjesz, bo jelita się przyzwyczaiły do nie pracowania. i koło fortuny. Głodówka jest dozwolona, ale jak są konkretne wskazania do niej i pod okiem specjalisty. Teraz wiem , że to błędy młodości. Lepiej przejdź na dietę kopenhaską, albo Dukana. Skoro opanujesz się do niejedzenia niczego, to masz tyle siły by jeść regularnie. na kopenhaskiej w dwa tygodnie schudłam 10 kg i nie przytyłam po niej. Pmyśl nad tym, bo zamiast sobie pomóc to w każdej dziedzinie zaszkodzisz.

Gość zuuska90
Ja myślałam o godówce, bo chcę zrzucic parę kg, ale nie wiem czy dalabym rade, poza tym pewnie poznije rzucilabym się na jedzenie. Ile ważysz?

Gość fionkaaa
szczupła ale jedząca- to że jesteś szczuła to nie świadczy o tym, że jesteś zdrowa. Jedząc w ten sposób jaki opisujesz, doprowadzisz swój organizm do ruiny. Głodówkę stosuje się w celu oczyszcenia oragnizmu.

Gość szczupła ale jedząca
Chciałabyś :D jestem zdrowa jak rydz, mam szybką przemianę materii, mój brzuch jest płaściutki, więc sorry, ale nie mam się z czego oczyszczać...