Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezradna1981

Nie wiem co robić :-(

Polecane posty

Gość bezradna1981

Witam!! Jestem od 2tygodni w domu samotnej matki z moją córeczką gdyż w domu nie mialam życia. Odchodząc z domu poczulam ulgę,że zaczne żyć na nowo ale gdy trafilam tu to nie tak to sobie wyobrażalam:-( Zapewniano mnie,że będzie dostęp do psychologa,że jak będzie coś zalatwić to mnie zawiozą mial być dostęp do sanitarki a jest zupelnie inaczej. Jest zima a ogrzewania brak,pranie mogę zrobić tylko raz w tygodniu tak samo jak i kąpiel. Nie mogę nic podlączyć do prądu,bo trzeba placić o wykonaniu telefonu już nie wspomnę.Dzieci nie mają nawet żadnej świetlicy lub coś w tym stylu aby się pobawić. Jestem bez grosza gdyż muszę zalatwić MOPS i zlożyć wniosek o alimenty. Niby nic trudnego,ale nie ma mnie kto zawieź mimo,że mi to obiecują od samego początku. Wszyscy mi tu mówią żebym się cieszyla z tego co jest,ale przecież muszę mieć jakiś grosz do życia. Myślę o zmianie Domu tylko jak to zrobić,na czym to polega?? Pomóżcie,bo ja już nawet nie myśle od tego wszystkiego. A może zlożyć jakąś skargę na ten dom,bo tak nie można. Sama już nic nie wiem:-( Możecie mi pisać nawet meile a jak ino znów będe miala możliwość skorzystania z internetu to poczytam.Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam gorąco. lwiczka1981@onet.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować