Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milionerzy gra online

Kobieta ma być posłuszna mężczyźnie

Polecane posty

Kobiety nie powinny pracować w - teatrze - szpitalu - telewizje - gazecie - kancelarii - ani nigdzie indziej. Powinny siedzieć w domu, prać, gotować,sprzątać i robić dobrze swojemu mężczyźnie. Ewenutalnie chłopki jak było 200 lat temu mogą pracować jako gosposie domowe. Więc media nie powinny nagłaśniać sprawy o bitych i maltretowanych kobietach tylko zagonić je do posłuszeństwa. Ja jestem wzorową żoną. Mam córke i syna. Wczoraj powiedziałam córce by zrobiła bratu śniadanie, nie zrobiła to synowi powiedziałam, daj jej w pysk. I dał.

Gość szklaż z Pinokiem
i dlatego nosze portki... zwlaszcza jak ide do kosciółka :classic_cool:

Gość a ja ci powiem że jest git
przecież dzisiaj kobiety są idelane dziwkarskie robią wszystko wszystkie do tego łatwe tak że nawet czarni, arabusy, masaje i inni indiańce je ruchają więc jest spoko

spoko, tylko ci wspaniali "myśliwi" przynoszą do domu 2500, myślac, że to dużo ;] A potem wyliczają każdy grosik, że niby dzieci i zona to darmozjady. Obecni faceci to pizdy i każda która na nich polega to idiotka. Niezależność to jedyna dobra droga. A w pysk to pewnie dostanie twój synuś nie jeden raz od swojej żonki ;] Wiem, ze to prowo

Zabiłabym suke. Od razu mówię że żona mojego syna będzie prana przeze mnie na każdym kroku.

Bede w koncu najstarsza kobieta w rodzie.

Gość a ja ci powiem że jest git
kobieta jest towarem kwitnie handel kobietami zwłaszcza białymi i jest gites

Gość jestem szatanem i opetam Cie
Ty jestes chora psychicznie milionerzy gra online. Moze lepiej sama sobie spusc lomot to troche zmadrzejesz :D no sucho ma ta palma, no nie nasza wina, ze wybierasz sobie nieodpowiedzialnych facetow. A taka pensja 2500 zl to i tak marzenie w tym biednym kraju wiec nie marudz!!!

a ja ci powiem że jest git Kiedys kwitl tylko handel czarnymi kobietami, a teraz juz nawet bialymi, wiec nei wiem czy tak git jest.

Gość szklarz z PINokiem
uważaj, bo cię dopadnie kręcz szyi

szatan, ja ze swoim nie jestem dla kasy, ale też on ode mnie nie wymaga bycia kuchtą. Zresztą nie zarabia 2500 tylko normalnie, więc nie o nim temat :D To temat o takich synkach mamusi, którzy zarabiają grosze a wydaje im się, że to wystarczy by ich zona była ich służką :)

2500 zl to tez normalny zrobek. Jesli jest sie mloda osoba bez doswiadczenia, wchodzaca dopiero na rynek pracy to i 1500 zl jest dobre. Niestety w takim kraju zyjemy. Wiele osob mieszka tez w domu z rodzicami, nawet po slubie bo brakuje kasy. Jest to wybor najczesciej z konieczonosci.

A tak poza tym to zarowno kobieta i mezczyzna powinni pracowac. Tak jest najlepiej. Taka sytuacja nikomu nic nie ujmuje.

Gość ajamysleze
słabe provo. jeszcze żeby facet miał tak posrane poglądy to bym uwierzyła, ale nie w to, że matka każe synowi lać córkę, musiałabyś być ostro pojebana a w aż tak pojebanych ludzi cieżko mi uwieżyć.

szatanie, jasne, że zły tez nie jest, ale raczej nie upoważnia faceta do udawania pana i władcy, którego żona musi mu pyłki spzred nóg wymiatać. Niestety jak się jest dorosłym i ma żonę to potrzeba nieco więcej jak 2500. Więc wtedy i żona rusza do pracy po swoje 2500. Generalnie nie mam nic do takich zarobków, po prostu zbijam się z prowokacji, bo durna jak nic. W tym kraju malo którego faceta stać na żonę-służkę

Gość oklkllllllllllllllll
fffffffffffffff

Gość gość
Głupia jesteś.

Gość gość
Jakiś nawiedzony głupi paszczurowaty małpiszon z ciebie. Pozdr. Idiotko.

Gość gość
Lecz się kobieto.

Gość gość
szatan srom na ciebie

Gość gość
Głosujcie na Korwina to będzie jak w opisie. I jeszcze gorsza bieda niż jest teraz w kraju! hehe

Gość gość
te tematy zakladane przez prawikow sa tak glupie i slabe ze czytac sie juz ich nie chce