Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się nad tym

Dlaczego kobieta ma prawo wyzywać faceta

Polecane posty

faceta a jak on się drze i wyzywa baba to ma opinie kogoś gorszego. Zaznaczam że nie podniósł na nią ręki tylko zwyzywał i kobiety myślą że on ma być dzendelmenem ale z jakiej racji?

Gość no bo kobieta jest z natury
nerwowa. Poza tym mężczyzna musi ustąpić kobiecie.

Gość 34343
Kobieta moze ci wyzywac,lac i robic co chce a potem zezna na policji ,ze twoja wina. Facet nie ma prawa nic bo tylko dlatego,ze jest facetem.Kobiety manipuluja prawem do swoich celow ,jak se kogos chca pozbyc. chore prawo

Np. mój kolega zostawił w domu włączona kamera i zobaczył nagranie co jego żona robi jak go nie ma w domu. Zdradza go, w dodatku ma dzieci z innymi facetami które rodziła na jego konto i teraz on zmuszony jest do płacenia alimentów. Co prawda próbuje coś z tym zrobić ale słyszałem że prawo jest takie że zrzec się ojcostwa można do 6 miesięcy po urodzeniu dziecka.

Gość jestem szatanem i opetam Cie
Kobieta tez nie moze wyzywac facetow. Przestan zadaac sie z nizinami spolecznymi. Gwarantuje, ze odczujesz roznice w jakosci zycia.

ale mnie bezpośrednio to niedotyczy tylko patrze na innych. Jak mój kolega chciał pokazać to w sądzie co jego żona robi jak go nie ma w domu to adwokatka powiedziała mu że jest śmieciem który poniża słabe i bezbronne kobiety. To samo sędzina, i jeszcze kilko popieprzeony dżendelmenów się odezwało.

Gość jestem szatanem i opetam Cie
Masz racje. Tak to juz w Polsce jest.

Gość jak kobieta się drze
to jej wciskam knebel do ryja, związuje łapska i wrzucam do ciemnej, zimnej piwnicy żeby ochłonęła - jak ją tam szczury trochę podgryzą to będzie grzeczna i posłuszna

Gość oklkllllllllllllllll
nudaaaaaaaaaaa