Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama91

mam dosc !!!

Polecane posty

Gość mamama91

Niewiem wsumie od czego zaczac . Nigdy nie mjialam orgazmu z moim partnerem jestesmy razem okol 3 lat . Nie zdaze zdjac majtek on wsadzi ze 3 razy i koniec spuszcze sie kurde czy to ze mna jest cos nie tak ? Kocham go ale to nue ma sensu on sir obraza bo nie chcem sie z nim kochac a po co mam na 2 min gacie zdejmowac..

dajesz mu chwilkę odsapnac i pobudzasz na nowo i wtedy potrwa to znacznie dłuzej:classic_cool: troche zrozumienia:P

Gość mamama91
tak to juz nie jest smieszne moge sie pofatygowac i zdjac nawet a co tam ale zeby miecnz tego chociaz troche przyjemnosci

Gość mamama91
O to chodzi ze on mowi ze 2 razy nie da rady ..;(

Gość ja nie piję a wy ...
Mąż wraca do domu pijany i woła do żony : -Kochanie może jakiś sex-ik mały ? Żona przerażona patrzy na męża i mówi : -Oj kochanie , dzisiaj to nie bo mam okres. Mąż budzi się rano we własnym łóżku i nic nie pamieta , kac morderca , ból głowy , patrzy dookoła a pościel cała we krwi . Woła sam do siebie z przerażeniem : -O BOŻE ! zabiłem człowieka !?!? Ogarnia sie trochę leci do łazienki , patrzy w lusterko i krzyczy : -O BOŻE , nie dość ,że go zabiłem to go jeszczę ZJADŁEM!!!!!!!!!!!!!!!

to że mowi nie oznacza ze nie moze:P najpierw sie wysil popróbuj a potem wyciagaj wnioski :P albo mu czesciej dwaj:P

przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać po tym tekście z gaciami :P Zacznij z nim współżyć regularnie i często. I niech nie mówi, że nie może, tylko jak już to mu się nie chce. Powiedz mu wprost, że nie czujesz satysfakcji z waszego pożycia intymnego. :)

Gość mamama91
Ja mam sie wysilac a on se wsadzi 3razy i wielkie ooo ja wtedy patrze tylko jak na idiote na niego

nie staraj sie rozłóz nogi i czekaj na trzesienie ziemi:classic_cool:

Gość mamama91
Zawsze jestem na dole bo mi sir skakac nie chce

Gość mamama91
Zawsze jestem na dole bo mi sir skakac nie chce

Gość 1457855212000,02311
zawstydż go , jak skończy zacznij się masturbować , będzie mu głupio ,że nie potrafi zadowolić kobiety ?!!!

Ja mam lepszy dowcip. Idzie dwóch nachlanych facetów i jeden mówi do drugiego: - A gdzie ty w ogóle mieszkasz Kaziu? - Chodz pokaże ci, widzisz ten balkon na 5 piętrze gdzie się pali światło? - No widzę. - A widzisz na tym balkonie kobietę opierającą się o barierki? - No widzę. - To jest moja żona. A widzisz tego faceta co ją posuwa od tyłu? - No tak widzę. - To jestem ja.

starszy mezczyzna na pewno Cie zaspokoi ...kiedy bedzie juz mial normalny seks z Toba i bedzie pewny ze masz rozkosz oraz orgazm bedzie szukal innej kobiety zeby potwierdzic swoja meskosci...od Ciebie zalezy co dalej....