Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniooołek

chce miec....

Polecane posty

Gość aniooołek

ładny biust szukam dobrych ludzi którzy pomogą mi w sfinansowaniu operacji powiększenia piersi.

Gość aniooołek
kto taki?

Gość aniooołek
na głowę jeszcze nikt nie upadł żeby dawać taka kasę za nic.... bardziej chodziło mi o kwoty symboliczne typu 10zl.... jakby tak każdy dal coś od siebie może bym w końcu uzberała :(

:P podobno w galerii można za spodnie, to może za biust też się ktoś zgodzi :) p.s. Ja 10 zł na nic też nie dam :D

Wiesz co napisz ładny list do Victorii Beckham do którego załącz zdjęcia biustu z prośbą o pomoc finansową ale nie pisz że chcesz kasę tyle a tyle. Z pewnością ci odpisze jeśli nie ona to jej menadżerka.

Gość meo lessi
Zamiast w operacje zainwestuj w psychologa ...

Gość aniooołek
jakbym sie chciala ku***c to juz dawno bym to zrobila.... P.S. "WomanInTheFog podobno w galerii można za spodnie, to może za biust też się ktoś zgodzi ' X widze ze obeznana z tematem....

skoro piszesz głupoty, to i takie odpowiedzi dostajesz. Nie wiem czy obeznana, cała Polska chyba jest w takim razie obeznana :D Idź do pracy zarób i zrób sobie nowe cycki proste, a nie zbieraj od ludzi, którzy ciężko pracują na każdy grosz.