Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkz

chyba oszaleje, 3 ciaza?

Polecane posty

Gość pkz

jestem mloda kiedy mialam 18lat wzielam slub po 2 latach urodzil sie nasz syn, pozniej po 4 latach syn. zadko uprawiam seks z mezem bo sie boje... mam juz dosyc ciaglego strachu jestem nie jestem (taaaka stra a taka glupia) stosujemy prezerwatywy na ten jeden dwa razy w miesiacu, ale nadal sie boje, tak zostalo mi po ostatnim porodzie, czy stosując prezerwatywy i mąż nie kończy we mnie mogę być w ciąży? raczej nie ale mam jakieś glupie przeczucie, nie wiem czy to moje urojenie czy rzeczywiscie tak jest, nie mam o tym z nikim pogadac, a przy znajomych sie wstydze (myslalam o tabletkach anty ale po kazdych sie zle czulam wiec stwierdzilam, ze nie ma sensu) powiecie pewnie co za kretyna, ale teraz tez bym chciala troszke czasu miec dla siebie, uspokojcie mnie proszę, jutro pojutrze mam mieć okres jak wspominałam seks byl dwa dni po najbardziej plodnych, od kilku dni mam dziwny bol piersi (moze nawet to klatka piersiowa) zero sluzu, i dziwne mdlosci od ho ho ho ho ho (chyba jeszcze przed stosunkem) poradzcie cos, pogadajcie ze mna bo oszaleje :(

Gość daaaaa
rozumiem ci bardzo dobrzem bo co miesiac przezywam to samo. te dwie wczesniejsze ciaze byly planowane czy wpadki?

Gość mamumamumamunia
zrob sobie test , bedziesz spokojn iejsza... wiem co czujesz, tez sie boje ciazy jak ognia :O

Gość Quatra1987
przeciez tyle sie tutaj pisze jak pieknie jest byc matka :p nie jestes szczesliwa??? a tabsow czemu nie bierzesz??

Gość pkz
napisałam dlaczego, bycie mama jest piekne, ale to praca 24godziny na dobe, tez chcialabym odsapnąć od goraczki , przespac noc .... itd itp. test robilam, ale chodzi o to ze sie ZABEZPIECZAMY prezerwatywa nic sie z nia nie stało on nie ma WYTRYSKU a mimo to boje sie ze jestem w ciazy, czy moge byc rzeczywiscie, czy to tylko juz moje CHORE UROJENIA??????????

Gość daaaaa
zdecydowanie chore urojenia

Wiesz co ja bym chyba wszystko oddała,abym mogła zajść w 3cią ciążę,mam też dwoch synków,przesłodkich chłopaczków i marzy mi sie taka Zuzia lalka nieduża:)ale ciąży jak nie było tak nie ma już 5 mcy sie staramy i nic....zycie jest niesprawiedliwe,kto nie chce ten ma a kto chce to nie ma://

Gość mamumamumamunia
byc moze urojenia, ale nie ma sie co dziwic... moze bys poszla do psychologa?

Gość pkz
ale bolą mnie od chyba 6 dni piersi, mam te glupie mdlosci(moze stres?) zero sluzu, i zawsze na okres wychodzila mi jakis "pryszczyk" na buzi a teraz nic nic nic.... boje sie ciagle tylko o tym mysle juz chore sie to robi :( napewno nie jestem ?

Gość pkz
naprawde sie boje.... az plakac mi sie chce .

Gość mamumamumamunia
tego Ci nie powiemy :) badz cierpliwa, tyle mozesz teraz zrobic...

Gość pkz
tak te czekanie mnie wykanczaaaaaaaaa :((( jaka ja jestem glupia stosuje prezerwatywy i nic sie nie stalo nie konczyl we mnie a boje sie o ciaze.... nie wiem czemu tak sobie ubzduralam ? chyba ja uroiłam :(

Gość mamumamumamunia
Kochana boisz sie... masz dwojke dzieci, dwa porody za soba i dwie ciaze... malo powodow?

Gość pkz
dobrze ze jest ktos kto doda mi otuchy.. ale mimo to nie moge przestac myslec o tym i ciagle w glowie mam "czarne" mysli.... poprostu katastrofa :(

Gość mamumamumamunia
mam dokladnie to samo... ja juz nawet meza zupelnie dstawilam :O a i tak w tamtym miesiacu spoznial mi sie okres tydzien i juz siwa prawie bylam... a nie bylo opcji ze zaszlam...

Gość aleksandra wielka 1212
ja biore od 2 lat tabsy i nie mam bachorkow i nerwow na glowie :D jak mi sie za pare lat zamarzy wtedy sie zdecydujemy

Gość pkz
tylko ze ty tej opcji nie mialas ... a u mnie byla w 16 dniu cyklu, w 18 dniu czulam jak boli mnie lewy jajnik takie ukłocie , zwykle cykle mam regularne co 28 dni +- 2 dni teraz nie wiem jak to bedzie, bo ciagle w glowie roja mi sie mysli zaszlas w ciaze ... a ja odpowiadam sobie przeciez bylo zabezpieczenia on nie doszedl i sie nic nie stalo.... boze chyba pojde do psychologa

Gość mamumamumamunia
idź, ja też o tym myślę... za dużo na głowie jak się ma to można nerwicy się nabawić...

Gość pkz
hallo dziewczyny napiszcie jeszcze cos...:(

Gość chyba ci sie pojecia pomylily
zacznij brac tabsy a nie swirujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pkz
pisalam ze bralam , ale po kazdych mam mdlosci nudnosci, nie wiem jak ma mi je lakarz dobrac, on sam nie umie ;/

a badania hormonalne robilas?

Gość pkz
nie robilam

no to sory jakiego masz lekarza?? to piersze co sie robi zeby dobrac tabsy !!!! matko ciemnogrod wsrod ginekologow :S

Gość pkz
tacy sa lekarze... bylam u 3 kazdy to samo byle kase wziazc i zapisac byle co

Gość hjfkenf
Wysterylizuj się.

sterylizacja to dobry pomysl!!!!

Gość pzn
Juz nie moge z nerwow wytrzymac :-(

dlaczego sie nie wysterilizjes?? bedziesz miala z glowy !!