Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkz

chyba oszaleje, 3 ciaza?

Polecane posty

Gość pkz
Ale czy test 13 dni od stosunku bedzie wiarygodny???

pkz jesteś jakaś nienormalna,ile ty masz lat że zachowujesz się takl nieodpowiedzialnie,jak nie chcesz wiecej dzieci to logiczne ze trzeba sie zabezpieczac,a ty zachowujesz sie jak male dziecko....Ja mam lat 27,dwojke dzieci i pragniemy jeszcze jedno staramy sie już 5mcy i nic,badania prawidłowe,a nam się nie udaje,a ty zachowujesz się jak jakaś psychopatka.ŻYCZĘ CI trzeciej ciąży,wtedy nauczysz się trochę życia,a nie myślisz nawet o usunięciu,a niektórzy w tym ja staraja sie bardzooooooo długo i nie mogą zajść....

Ja mam 32 lata i 3 synków i za nic w świecie bym tego nie zmieniła , na 40 chcemy jeszcze córcię, chłopaki będą już duże więc taka mała laleczka w domku super :) ale w 3 ciąże zaszłam przypadkiem :) haha finansowo całkiem dobrze sobie radzimy i może dlatego jestem zadowolona z życia , z dzieci i w ogóle :)

Gość pkz
a prezerwatywa nie jest zabezpieczniem? mozna miec 3 dziecko jesli kogos na to stac...nieodpowiedzialne jest zrobienie sobie dziecka i myslenie czy starczy mi na pieluchy na mleko na szczepionki itd itp

Gość pkz
ciesze sie ze sie wam powodzi, ja jestem po ostatniej cesarce - pol roku temu, nie wiem czy gdybym byla w ciazy to byloby ok. Poza tym, logiczne ze jak sie zabezpieczam i dopadaja mnie te dolegliwosci mam obawe, a i nigdy nie pomyslalabym o usunieciu gdybym byla! Ale nie chcialabym byc... wielka krytyka mnie tu spotyka... za co ? to ze Ty chcesz trzecie dziecko ok , chcesz to stara sie, jak Cie na to stac, mnie niestety nie stac... jest to jedna z przyczyn dla ktorych tak sie boje :(

Ja w sumie też się boję , bo teraz też bym nie chciała być w ciąży i mam czasem takie momenty, że robię sobie jednak testy ciążowe, nie umiem czekać i po kilku tygodniach kupuję test :) nigdy bym nie usunęła, ale czasem brakuje mi czasu dla siebie :) kocham moje dzieci i za nic by, tego nie zmieniła :) i za 8 lat córcia :) pozdrawiam

Gość pkz
mowie nie usunęła bym , mi sie jeszcze nie spoźnie, dziś miałam dostać ale nie dostałam, a zmartwiły mnie mdlosci(ale dzis juz ich nie mam - moze to jakis wirus byl) i bolące piersi, śluzu nie mam prawie wcale praktycznie sucho... na twarzy wyszly mi jakies dziwne czarne kropki i male pryszczyki, a jak myslisz test robiony 13 dni po stosunku (strumieniowy) z czułoscią 10ml pokazałby ciążę? w poniedziałek mam wizytę u lekarza bo robiłam cytologię

Gość To zależy ...
Łatwo się wszystkim mówi, brać tabsy, a szczególnie facetom, tylko że tabsy nie służą zdrowiu nawet tym, którzy nie odczuwają żadnych dolegliwości, a co dopiero tym, które odczuwają. Brak zrozumienia, empatii ...... , tylko dlatego, że sprawa was nie dotyczy. Oceniać bezpodstawnie, każdy głupi potrafi.

"Łatwo się wszystkim mówi, brać tabsy, a szczególnie facetom, tylko że tabsy nie służą zdrowiu nawet tym, którzy nie odczuwają żadnych dolegliwości, a co dopiero tym, które odczuwają." Stres jest dużo bardziej szkodliwy dla zdrowia niż tabletki. 🖐️

Gość pkz
przestalam o tym az tyle myslec, przestal bolec mnie zoladek ( mdlosci byly od stresu) ale nadal czasami pobolewaja mnie piersi, jest 13 dni od stosunku, mam zero sluzu, czasmi zółtawy jak galaretka... dzis przez chwilke pobolewało mnie podbrzusze ze 2-3 razy... wiem ze ciezko wam powiedziec cos na odleglosc, ale poprpstu napisalam zeby otrzymac jakies wsparcie itd, wiekszosc krytykuje , na przyszlosc bede madrzejsza zaczne brac tabletki, ale na chwilke obecna meczy mnie to ze nie dostala okresu, przeciez nic z prezerwatywa sie nie stalo on nie mial wytrysku wiec skad moglaby sie tu wziazc ciaza? no raczej na spokojnie jakby to przemyslec prawdopodobienstwo niemal zerowe... ale mimo to mysli mam, mimo ze testy wyszly negatywnie....

nie martw się na zapas, czasem tak jest , że objawy ciąży same przychodzą gdy się tak o tym myśli :) jutro na spokojnie zrób sobie test :) a mówisz, że masz jeszcze 2 dni na dostanie miesiączki , więc ja uważam , że wszysko jest ok :)

Gość miiki
jakie nasze życie jest sprawiedliwe My już 4 lata starmy się o dziecko, oboje jesteśmy zdrowi i nic z tego a osoby które nie chcą mają...

pkz nie chcesz dzieci nie uprawiaj seksu albo sie podwiąż wtedy bedziesz miała 10000%pewność że nigdy juz nie bedziesz w ciąży i bedziesz mogła spać spokojnie,a ty JOANNA naprawdę chcesz 4te dziecko na 40te urodziny,ja chyba wolałabym juz w tym wieku zostac babcią niż matką,to przerażające i ty swiadomie się na to decydujesz....moim zdaniem najlepszy wiek na rodzenie dzieci to max 30 lat...i ja tak planuję zakończyć prokreację:)