Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkz

chyba oszaleje, 3 ciaza?

Polecane posty

Gość pkz
nie umiem sie nie stresowac jesli o to chodzi non stop o tym mysle, jak jakas gowniara sie zachowuje, wiem , ale to moj strach.....boze czy jest mozliwe zebym byla w ciazy? SZCZERZE

Gość magdammmal
a spirali nie możesz założyć? plastry antykoncepcyjne, krążki, zastrzyk. Jest tyle możliwości a ty sama sie katujesz zamiast mieć przyjemność z seksu. Na miejscu twojego męża odechciałoby mi się seksu z Tobą :| Poza tym zajście w ciąże przez gumkę bez dochodzenia jest trochę skomplikowane, nie uważasz? Dorosła kobieta a takie cyrki robi zamiast udać się do ginekologa po pomoc w dobraniu odpowiedniej antykoncepcji.

Gość a co na to
ksiądz dobrodziej ? ech, te problemy wiejskich kobiet...

Gość pkz
moj maz twierdzi ze kazdy srodek anty zaszkodzi.... maskara....... wpadlam w jakas pulapke, boje sie co teraz moze byc ! przeciez jak to jest mozliwe ze moge byc w ciazy? jak sie mam nie stresowac jak otym nie myslec skoro zawszemialam na czas a teraz......

Gość pkz
wiem zalosne to jest, ale ja poprostu sie boje!!

Gość pkz
z tych nerwow schudlam prwie 2 kg :(

Ja tabsy biorę już dłuższy czas i jest ok. Tylko trzeba dobrać odpowiednie. Takie obawy czasem ma każdy chyba:) Ty masz ich trochę za często:) Pomyśl nad antykoncepcją jakąś,jest tyle możliwości.

Gość pkz
wiem o tym . to bedzie rzecz ktora zrobie zaraz jak dostake okres, teraz czekam i sie zadreczal... dostane czy nie? to chyba ciaza... takie tylko mam mysli w glowie.

Gość nie wiem czy mam racje, ale
Takie mam dywagacje: mdlosci nie czuje sie w tak wczesnej ciazy. Mdlosci sie pojawiaja dopiero pozniej i sa wynikiem dzialania hormonu ciazowego (hcg) tzn. jego stezenie juz jest dosc wysokie. A zmierzam do tego. skoro bys juz odczuwala mdlosci to by znaczylo, ze hcg jest na tyle wysokie, ze test ciazowy by wyszedl pozytywny... No ale moze zle glowkuje :-)

Gość pkz
tak masz racje, u mnie mdlosci pojawily sie duuuzo wczesniej chyba nawet przed owulacja, teraz juz ich nie czuje , bolą mnie tylko całe piersi.... i nie mam wcale śluzu.... ale w glowie mam takie odczucie ze jestem w ciazy, okres nie przyszedl to napewno jestem.....

Gość pani domu
jesteś w wielkim stresie i może okres opużnić się , jeżeli nie chcę zajść w ciążę to się zabespieczam a nie drżę przed zbliżeniem ! druga rzecz to ja przy 3 ciążach zawsze do 4 m-ca miałam okres

Gość pkz
jesli bylabym w ciazy napewno bym nie usunela..... mialabym bym pewnie przez cale zycie wyrzuty sumienia... ja poprostu zalozylam ten watek byscie ocenily czy w moim przypadku jest mozliwosc w ciazy, przy tym ze byla uzyta gumka bez wytrysku..... i nic z nia sie nie stalo...

dziewczyno ,tak nie można bo sie wykończysz. Biore tabsy daylette i jest wszystko ok.brałam przeróżne i żle na mnie wpływały a te są rewelacja.Zapytaj swojego gina

Gość pkz
zrobilam teraz test ciazowy proceto z czuloscia 10 ml. wynik negatywny, czy test mogl sie pomyslic 13 dni po stosunku?

Gość gttttt
a po butach z ccc nie smierdza waszym dzieciom nogi?? Ja juz przestalam tam kupowac z roku na rok smierdzialy nogi coraz bardziej. teraz tam nie kupowalam i jak narazie jest dobrze

Gość pkz
jak myslicie? :)

U mnie na 3 ciązach sie zakonczyło, wiecej nie ma mowy ,choc ostatnia ciąza najbardziej luzacko spokojnie donoszona bez zadnych wariacji,przy dziecku tez kompletny luuz bez szalenst :)

Gość pkz
no ale czy w moim wypadku dalej mam sie zadreczac czy to moze ciaza czy wykluczyc ja? jak po waszemu :)?

Gość kaftanik niebieski
przestan marudzic, nie jestes w ciazy i koniec tematu. Okres dostaniesz jutro.

Gość natmik
weź się kobieto uspokój, bo zwariujesz. na pewno nie jesteś w ciązy

Gość pkz
moze to ten stres, zmiana pogody , podczas owulacji bralam tez przez 3-4 dni antybiotyk (duomox )

Gość szara_reneta
Uważam, że ciążę możesz wykluczyć. Bo niby jak miałoby dojść do zapłodnienia w prezerwatywie i wytrysku na zewnątrz? Droga do zagnieżdżenia zarodka jest dużo trudniejsza niż się większości wydaje (samo zapłodnienie to jeszcze niewiele). Okres opóźnia ci się zapewne wskutek stresu lub przetrwałego pęcherzyka (może wcale nie miałaś owulacji w tym cyklu?). Może masz jakieś zaburzenia hormonalne? Dla spokoju możesz zrobić sobie jeszcze badanie HCG z krwi w laboratorium - koszt 30 zł, ale, moim zdaniem, szkoda na to kasy, choć wynik tego badania w 100% rozwiałby twoje wątpliwości.

Gość kaftanik niebieski
jutro dostanie okres ale za 3-4 tyg. znowu pojawi sie ten sam temat

Gość pkz
pierwszy raz w cyziu napisalam tutak i jessli nie jestem w ciazy nigdy nie pojawi sie tu tego typu post ode mnie....

Gość 4235235
Straszne. Współczuję Ci. A nie myślałaś o sterylizacji? W Polsce nielegalna, ale tak samo jak aborcja - jak dobrze zapłacisz, to lekarz zrobi. Twojemu mężowi też wazektomię, i wtedy nie ma po prostu żadnych szans na ciążę, skoro oboje będziecie bezpłodni.

Gość safsgfdhdh
O rany, nie jesteś w ciąży! Uspokój się wreszcie. Ja często miałam mdłości i bóle piersi w 2 fazie cyklu. Ot tak się zdarza. Do tego przez ponad 4 lata stosowałam metody naturalne + gumka w dni płodne a kochałam się co 2-3 dni. I w ciąże nie zaszłam. A jak chciałam zajść to w pierwszym cyklu zawsze zachodziłam. Ne schizuj! To nie ciąża! A tylko kase bez sensu na testy wydajesz.